Totaalrenovatie of nieuw droominterieur

NOTERMAN ZORGT VOOR HIGH-END INTERIEUR OP MAAT

Heeft u plannen om uw woning te renoveren of wilt u uw interieur een totale make-over geven? Misschien heeft u al een duidelijk beeld van uw droominterieur maar wenst u professioneel advies voor het verfijnen van uw materiaalkeuzes en coördinatie van uw project? Of laat u zich liever begeleiden in uw totaalproject, van design tot realisatie? Exclusief Magazine ging te rade bij totaalrenovator en interieurinrichter Noterman, met vestigingen in Oudenaarde en Knokke. We vroegen zaakvoerster Lynn De Staercke naar de wijze waarop Noterman u kan helpen bij het realiseren van uw droomproject.

UW VERHAAL

Elk interieur, ontworpen door Noterman, weerspiegelt de levensstijl van de bewoner, elke met zijn specifieke wensen.
Tijdens een eerste kennismaking in één van de sfeervol ingerichte conceptstores, wordt er vooral geluisterd naar uw verhaal. Hieruit groeit een vertrouwensrelatie voor de realisatie van uw totaalconcept. We nemen hiervoor ruim de tijd om aan te voelen welke materialen uw voorkeur genieten, welke specifieke verwachtingen u vooropstelt in uw project.

Lynn De Staercke: “Het persoonlijk contact met onze klanten staat van bij het begin centraal. Eens onze designers zich betrokken voelen met de levensstijl en de wensen van onze klanten, gaan ze creatief aan de slag. Dit start met het samenstellen van een uniek moodboard waarbij natuurlijke materialen, warme kleuren en exclusieve texturen centraal staan. Wij denken en dromen met u mee, waarbij de focus ligt op de creatie van tijdloze interieurconcepten, die rust en sereniteit uitstralen, waar u zich thuis voelt. Duurzame materialen en innovatieve technieken worden naadloos afgestemd op uitgepuurde afwerkingsdetails, dit leidt tot verfijnde interieurs.

In een aangename setting stellen wij uw woondroom voor door middel van een 3D visualisatie. In samenspraak met de klant worden eventuele wijzigingen aangebracht in het design.
Met de nodige aandacht voor architecturale perspectieven, ruimtelijkheid, lichtinval en technische details, blijft geen onderdeel onbesproken en wordt uw ontwerpplan omgezet in een technisch uitvoeringsplan.

Onze interieurrenovaties worden steeds ontworpen en gerealiseerd door ons in-house team.
De uitvoering gebeurt door professionele, lokale vakmensen die stuk voor stuk topkwaliteit afleveren binnen hun vakgebied, en dit volgens de vooropgestelde timeline. Uw project wordt gedurende het volledige traject zorgvuldig opgevolgd en laat ons toe bij te sturen waar nodig.

De sterkte van ons team is de coördinatie van het totaalproject, van het design tot de oplevering van uw hoogstaand afgewerkt interieurproject. Hierbij verleggen we steeds weer onze grenzen om u net dat tikkeltje meer te kunnen bieden. Gedurende het hele renovatietraject heeft u slechts 1 aanspreekpunt en geniet u als klant maximale inspraak.

U krijgt het interieur van uw dromen die past bij uw persoonlijkheid en uw manier van leven.

TOPKWALITEIT EN UNIEKE DESIGNS

Noterman realiseert high-end interieurs op maat die kwaliteit, rust en luxe uitstralen. Telkens streven we naar uitgepuurd maatwerk met een tijdloze elegantie. Elk project is uniek, zo zijn alle interieurelementen een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de opdrachtgever. Ze houden rekening met de visie en levensstijl van de bewoners en laten geen detail onbesproken.
Het gebruik van warme, natuurlijke en duurzame materialen zoals puur eikenhout, exclusieve natuursteen en fluwelen stoffering zorgen voor een serene klassevolle uitstraling van uw project. Samen zoeken we de balans tussen vormen, kleuren en texturen
Lynn De Staercke: “We richten het interieur volledig in naar de verwachtingen van de opdrachtgever en laten zo kwaliteit, functionaliteit en esthetiek samensmelten tot ongeëvenaarde interieurs van een hoger niveau.”

NOTERMAN IN KNOKKE

Noterman realiseert al meer dan tien jaar totaalprojecten in de Vlaamse Ardennen. Het bedrijf heeft nu sinds één jaar ook voet aan de grond in Knokke.
Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen wil het team zich nu eveneens focussen op de regio Oostkust en omgeving tot zelfs in Brugge. Lynn De Staercke: “Aan zee is het altijd een beetje vakantie. Wij streven ernaar onze klanten een interieur aan te bieden waar ze zich thuis voelen en waar een vakantiegevoel nooit veraf is. Heeft u plannen om uw woning of appartement een make-over te geven, dan zal u zeker en vast geïnspireerd zijn na een bezoek aan onze designstudio”.

Meer info: www.noterman.eu

Showroom Noterman
Kustlaan 295-297
8300 Knokke

Hauwaart 109
9700 Oudenaarde

TEKST: NOTERMAN
FOTO’S: NOTERMAN