Tilborghs Hout en Interieur

Hout en interieur op maat van de klant’, dat is de specialiteit van Tilborghs Hout en Interieur.  Het bedrijf is al jaren een begrip als houthandel in de Antwerpse Noorderkempen. Wij bieden een groot aanbod aan dak- en constructiehout, tuinhout en houten terrasplanken , diverse plaatmaterialen, gyprocproducten, Velux dakvensters, wand- en gevelbekleding, en zoveel meer. Ook voor duurzame houtsoorten zoals padouk, iroko, afromosia, eik en ceder kan u bij ons terecht in een modern  en hedendaags complex. Ons uitgebreid machinepark garandeert bovendien zorgeloos maatwerk aangepast aan de noden van de klant.

Tilborghs Hout en Interieur is al jaren de referentie bij uitstek voor het vakkundig leveren en plaatsen van binnendeuren. In een mooie recent vernieuwde showroom vindt u een uitgebreide keuze aan houten en stalen binnendeuren. Verkiest u een moderne, klassieke, landelijke of toch een andere stijl…voor elke smaak heeft Tilborghs Hout en Interieur een deur. U krijgt van onze experten professioneel advies. Ze helpen u bij het kiezen van de juiste deur en toebehoren aangepast aan de stijl van uw woning.

De laatste jaren zijn stalen binnendeuren een blikvanger in ieders interieur. Dit type binnendeur met glas zorgt voor een open en transparant gevoel in uw dagelijkse leefruimte. We zorgen ervoor dat ook deze deuren vakkundig en met de nodige precisie worden geïntegreerd in uw woning. Onze website serveert u enkele van onze vele realisaties.

In de gezellige showroom van Tilborghs Hout en Interieur treft u eveneens een ruim aanbod aan parket-, laminaat- en vinylvloeren aan. Deze kunnen volgens de verlangens van de klant al dan niet geplaatst worden door een ervaren vakman. Een uitgebreide keuze aan merken, decors, kleuren, plankgroottes en uitvoeringen biedt de klant een ruim aanbod. Wij zijn ook officiële verdeler van Quick*Step en Floorify.

Bij  Tilborghs Hout  en Interieur zijn we eveneens gespecialiseerd in de productie van bouwpakketten voor maatkasten. De plaatmaterialen worden in eigen beheer op maat verwerkt volgens de keuze van de klant. Bij het zelfbouwpakket wordt een uitgebreide montagehandleiding en materialenlijst gevoegd. De materialen worden gelabeld voor een makkelijke en zorgeloze installatie. Ook alle toebehoren zoals pre-gemonteerde lades, kastbeslag, scharnieren en dergelijke worden indien gewenst mee voorzien in het bouwpakket. Kom gerust eens langs en wij werken samen jouw idee op een elegante en praktische manier uit.

Tilborghs Hout en Interieur staat  voor flexibiliteit, jarenlange ervaring, kwaliteit en een uitmuntende klantenservice. Die vertaalt zich in een professionele, persoonlijke en proactieve aanpak. Zowel particulieren, creatieve ‘doe-het-zelvers’ als professionelen zijn bij ons welkom.

Tilborghs Hout en Interieur is gelegen op de Industriezone Bosduin te Kalmthout, op een boogscheut van Kapellen en Brasschaat. Een deskundig team met jaren ervaring staat voor u klaar en hoopt u weldra te mogen verwelkomen!

Tilborghs Hout en Interieur …                                                                                                                        
Hout op ieders maat!

www.tilborghshout.be