Met MOOD!T zet je de sfeer naar jouw hand

Jong, dynamisch, trendy én toegankelijk

Met MOOD!T heeft de wereld van bad- en bedlinnen er een gloednieuw merk bij. MOOD!T is niet zomaar een merk, maar een hoogwaardige, eigentijdse collectie die dankzij de prijsbewuste aanpak toelaat om naar hartenlust te combineren of, zoals MOOD!T zelf aangeeft: Mix & Match dankzij onze toegankelijke prijs.

Tekst: Wim Vander Haegen – Foto’s: MOOD!T

Levendig en prijsbewust

Met een volledige collectie huishoudtextiel richt MOOD!T zich in de eerste plaats tot mensen die ‘jong van geest zijn’. De collectie is met veel aandacht voor frisse en levendige kleuren ontworpen om bed- en badlinnen een eclatante look & feel mee te geven. MOOD!T onderscheidt zich bovendien van soortelijke producten doordat hoge kwaliteitsverwachtingen, ondanks het prijsbewuste karakter, perfect worden ingelost. De creatieve geesten achter het nieuwe merk willen dat textiel moet passen bij jouw stemming en niet andersom. Met MOOD!T zorg je voor een make-over-and-over-and-over en creëer je in een handomdraai een frivole sfeer.

Dynamische collectie bedlinnen

De collectie biedt een brede waaier aan mogelijkheden met in de eerste plaats twee bedlinnencollecties: Basil en Odil. Basil betekent ‘back to basics’ met een ruime keuze aan unicolor bedlinnen. Basil brengt kleur en rust in de slaapkamer. Odil werpt zich op als het speelse broertje van Basil en verovert meteen je hart met frisse, unieke en trendy designs. Beide collecties hebben één ding gemeen: ze scoren kwalitatief hoog met 100% natuurlijk materiaal (100% katoen – 125 g / m2) dat zacht en comfortabel aanvoelt. MOOD!T bezorgt je de beste nachtrust in welke stemming je ook de nacht aanvat. De collectie dient zich aan als een dynamisch gegeven met elk seizoen nieuwe kleuren en nieuwe producten.

Allerhande toebehoren

Naast de bekende dekbedovertrekken omvat de collectie ook hoeslakens (100% katoen jersey – 140 g m2) in een verscheidenheid aan kleuren. Mix & Match, weet je wel … In dezelfde collectie vinden we ook waterdichte, ademende en anti-allergische matrasbeschermers in 100% katoen jersey (150 g / m2) in verschillende afmetingen. Het MOOD!T-verhaal werd ook uitgebreid met dekbedden verkrijgbaar in de uitvoering ‘All Year’ (100% polyester microvezel – 300 g / m2) of ‘4 Seasons’ ((100% polyester microvezel – 150 g + 250 g m2) voor mensen die het dekbed naargelang het seizoen willen variëren in warmte en dikte. De dekbedden zijn vooraf grondig getest en worden in België gemaakt in een milieuvriendelijke omgeving. Aansluitend op de dekbedden zijn er ook kussens met een vulling van 100% polyester holle vezel en een 100% katoenen omhulsel, samen goed voor 600 g / stuk. MOOD!T denkt ook aan de gezondheid en presenteert als klap op de vuurpijl het orthopedisch kussen ‘Base’. Zoals de naam aangeeft, biedt het kussen ideale ondersteuning en comfort voor een gezonde nachtrust.

Kleurrijk badlinnen

MOOD!T is kleurrijk, maar ook functioneel zoals blijkt uit de collectie badlinnen. Het absorberende textiel is eenvoudig en strak (zonder boord) vervaardigd van het zachtste gekamd katoen en is bovendien duurzaam doordat het makkelijk jàren meekan. Net als bij het bedlinnen valt hier de toegankelijke prijs op in combinatie met de hoge kwaliteit. Prijsbewust? Dan mag er ook iets meer af … waardoor elk gezinslid perfect zijn of haar eigen kleurtje kan kiezen. Of je gaat helemaal trendy en volgt elk seizoen de nieuwste kleurentrends op. Elek badlinnenset bestaat uit een handdoek (50 x 100 cm) een douchelaken (70 x 140 cm) en twee washandjes. Om de collectie voor de badkamer helemaal af te maken, zijn er ook badmatten (60 x 60 en 60 x 100 cm) in verschillende kleuren en komt er eind dit jaar ook een exclusieve poncho bij.  

Meer info: www.moodithome.com