Marvin en MisterT, de nieuwste lampen van Re-volt

Een soort eerbetoon aan Marvin Gaye die ‘sexual healing’ schreef toen hij in Oostende woonde. Hij vond deze ’sexual healing’, naar men vertelt, vooral in de rosse buurt.

Marvin, geen geschiktere naam voor een bedlampje dat op maximale intensiteit rood licht uitstraalt. Met het uiterlijk van een huishoudelijk apparaat van lang geleden, voldoet Marvin aan de strenge eisen van de tijd waarin apparaten werden gebouwd om generaties te overleven.

Met zorg ontworpen, met aandacht voor elk detail, gelast metaal en hoogwaardige componenten. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid: elk stuk kan na jaren worden gerepareerd of vervangen.

Draai aan de ‘volume’knop om de lichtintensiteit aan te passen en hoor die vertrouwde klik die analoge apparatuur vroeger maakte.

Toch bevat de Marvin-bedlamp alle moderne en geavanceerde behoeften en verlangens. Het heeft een USB-aansluiting om je smartphone of horloge op te laden. Hij wordt geleverd met een stroomkabel, maar kan ook rechtstreeks op een elektriciteitspunt worden aangesloten.

De Marvin heeft verstelbare lamellen om het licht te richten. Kies direct en intens licht om te lezen. Hij kan ook perfect passen als wandverlichting in je bureau of hal.

Zwart of wit, koraalrood of maïsgeel, een van de 4 kleuren past zeker bij jouw interieur. De perfecte eyecatcher aan de muur. Of schuif de lamellen omhoog om een diffuus indirect licht te creëren met veel tinten.

Het perfecte bedlampje om iedereen zich comfortabel te laten voelen, of je nu een knusse pyjama draagt, stijlvolle lingerie of… helemaal niets. Draai de intensiteitsknop naar maximaal en het zal zeker de stemming creëren voor wat ’sexual healing’ …

MisterT

Dit is MisterT.

De MisterT brengt de goeie vibes terug van het analoge tijdperk met de bekende R80 glazen lamp.

De R80 lamp werd heel veel gebruikt in verlichtingsarmaturen uit de jaren 70.

MisterT wordt geleverd met de LED R 80-versie. en is verkrijgbaar in 4 kleuren en deze kon niet ontbreken ‘een verchroomde versie’.

Elk armatuur wordt geleverd met twee verschillende gekleurde binnenringen zodat de klant kan kiezen.

Re-Volt zal aanwezig zijn op Maison&Objet in Parijs in januari en op Stockholm furniture & light fair in februari 2023.

https://re-volt.be/