Grand Opening bij uno form Gent

Nieuwe studio met Deens keukendesign in Sint-Martens-Latem

Twee jaar geleden opende uno form zijn eerste keukenstudio in België. Een pasgebouwd functionalistisch pand aan de Xavier de Cocklaan 87 Bus 1, 9830 Sint-Martens-Latem vormt nu het decor voor de Deense keukens op maat. Op zaterdag 4 mei van 10.00 tot 18.00 uur vindt de Grand Opening plaats in de nieuwe studio.

“Toen deze kans zich voordeed, twijfelden we er geen moment aan dat dit nieuwe gebouw de perfecte toekomstige showroom zou worden voor de exclusieve Deense keukens van uno form”, zegt Stephan Nimmegeers, een van de eigenaars van uno form in Gent, en vervolgt: “Sint-Martens-Latem herbergt vele luxemerken zoals Ferrari, Porsche, Bang & Olufsen en anderen, en onze doelgroep is al zeer vertrouwd met dit gebied.”

Maak kennis met de Scandinavische keukenarchitectuur in België

De Belgische en Deense stijl en passie voor woningen lijken erg op elkaar. Deens keukendesign voegt nochtans ook iets nieuws toe aan de Belgische keukenmarkt: Scandinavische keukenarchitectuur is een speciale manier om over ruimten te denken. Op basis van de sterke Deense designtradities zien we de keuken als een meubelstuk. De huidige architectuur, met grote open ruimten die zijn ingericht met prachtige designklassiekers, vraagt om een keuken die esthetisch schoon én functioneel is.


Deens design sinds 1968
Toen Arne Munch plaatsnam achter zijn tekentafel in zijn villa in Kgs. Lyngby, Denemarken en de originele Classic keuken van uno form ontwierp, werd hij onderdeel van een trotse Deense traditie, waar vakmanschap, design en functie hand in hand gaan. Deze traditie werd in het leven geroepen door iconische Deense architecten en ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm en Finn Juhl, die in de loop der jaren een reeks designklassiekers hebben gecreëerd. Een tijdperk dat vandaag de dag bekend staat als de gouden eeuw van Deens design.


Met de visie om een keuken te creëren die meer een meubelstuk was dan de traditionele keukens uit die tijd, ontwikkelde Arne Munch de Classic keuken. Met zijn minimalistische
uitstraling en functioneel ontwerp was deze keuken baanbrekend toen die op de markt kwam.


In de timmerfabriek in Farsø, Denemarken, bouwen ervaren ambachtslieden elke keuken vanaf het begin op in de traditionele timmerstijl, en we sluiten geen compromissen. Het merk met ons logo op de massief houten laden met zwaluwstaartverbindingen is uw garantie voor meubelmakerij van wereldklasse.


Deense designdoelen
Een bezoek aan uno form is een holistische ervaring waar u inspiratie opdoet voor interieurdesign met Deense designmerken voor uw keuken of badkamer. Dat is onze manier om het verhaal van de trotse Deense traditie van design van wereldklasse te eer aan te doen. Ervaar tijdens de opening van de nieuwe exclusieve keukenstudio op 4 mei zelf de exclusieve Deense uno form keuken op maat, een zorgvuldig samengestelde selectie meubelstukken van Carl Hansen en geluid van wereldklasse van B&O.

Voor meer informatie kunt u terecht bij eigenaar Stephan Nimmegeers, uno form studio Gent,
op tel. +32 478 217 926 of stni@unoform.com.