Detremmerie neemt deel aan de Independent Hotel Show Amsterdam RAI 12-13 Maart

Waarom neemt Detremmerie deel aan de Independent Hotel show in Amsterdam?
Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie : “Het assortiment van Detremmerie is heel eigentijds en kwalitatief, zodat dit perfect in hotels en B&B past. Onze gekleurde keramische toiletten en waskommen, onze marmer en maatwastafels in keramisch plaatmateriaal passen perfect in hotelkamers. Daarnaast bieden wij ook heel eigentijdse spiegels, verlichtingen, baden en meubelen aan.”

Met welke (nieuwe) producten nemen jullie deel in Amsterdam?
Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie : “Het Jaydan bad is een compact zitbad met ingewerkt zitgedeelte. Waterbesparend door zijn compacte afmetingen ( 133 cm ) en zijn ingewerkt zitgedeelte. Handig door zijn opstapje in marmer of top solid en zijn plateau om je boek of je drankje op te plaatsen. Ook de Wood meubelen met de fijne houten latjes en de meubelen met hun ronde vormen kunnen uw hotelkamer een meerwaarde bieden. Wenst u wastafels in marmer, glas of beton … ook dat is een optie.

Let ook op de recycleerde wastafels van autoruiten, oesterschelpen, mosselschelpen of tafelporselein. Niet alleen que design maar zeker ook qua materiaal kan een hotelkamer met Detremmerie je een écht hotelgevoel geven !”

Wat zijn de verwachtingen over de vakbeurs?
Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie : “Detremmerie neemt samen deel met Aquaconcept, een toonaangevend bedrijf van douchewanden, en zo kunnen wij een mooi aanbod bieden. We hebben reeds heel wat contact met diverse hotelketens en B&B’s maar we wensen deze contacten hierdoor nog verder uit te breiden.”