Charrell Home Interiors creëert een warm thuisgevoel

Ben je op zoek naar een nieuw interieur of wil je enkele meubelen vervangen? Dan biedt Charrell Home Interiors heel veel inspiratie, maatwerk en deskundige begeleiding van interieurarchitecten. De zaak in Geel werd recent met 600m² uitgebreid. Ook de webshop Atmooz.com, expert in verlichting en decoratie, kent een dynamische groei. De belevingsfactor is groot.

Thuiskomen na een lange werkdag of een vakantie is een bijzonder moment. Je koestert aan je huis fijne herinneringen, er komen familie en vrienden langs en je kan er in alle rust terug op adem komen. Het interieur is heel belangrijk om volop te genieten van die mooie momenten. Iedereen heeft een eigen smaak en omringt zich graag met meubelen en spullen die een goed gevoel geven. Het kan gaan om details, zoals een fraai bijzettafeltje of een sfeervolle lamp. Ook het totaalconcept speelt een rol. Opteer je voor een landelijke stijl met veel natuurlijke materialen of eerder voor een strakke minimalistische aanpak? Laat je inspireren bij Charrell Home Interiors; de zaak biedt maatwerk!

Kwaliteit verzekerd

Wat we wensen, houdt ook verband met onze levensfase. Voor een gezin met jonge kinderen mag het allemaal wat praktischer met meubels die tegen een stootje kunnen en onderhoudsvriendelijk zijn. Wie ouder wordt, hecht wellicht meer belang aan een comfortabele zetel om languit van de krant of een boek te genieten. Bij Charrell Home Interiors vind je keuze te over. Goed om weten: Charrell produceert zijn collectie in verschillende Europese fabrieken. De zaakvoerders kunnen op die manier een uitstekende kwaliteit en afwerking verzekeren, ze kennen het productieproces en leggen de lat hoog.

Doordachte keuze

Of je op zoek bent naar een volledig nieuw interieur, dan wel naar een enkel meubelstuk: het blijft een keuze waar je toch even bij stilstaat. Charell Home Interiors helpt je op weg. De zaak is onlangs flink uitgebreid en omvat nu ruim 3000 m². Door de opstelling in leefruimtes zie je heel snel hoe een interieur eruit kan zien en of het iets voor jou is. Je ervaart het concept en de materialen. Je hoeft het niet te kopiëren, maar kan naar eigen wens stukken uitkiezen en aanpassen op maat van jouw interieur. Wel proef je in de zaak al een stukje van de sfeer, de belevingsfactor is groot. “Door de uitbreiding is er nu nog meer personeel om alle mogelijke informatie te geven. Klanten weten onze aanpak te appreciëren, want ze komen vaak van heel ver. Uiteraard kan je op de uitgebreide website het aanbod verkennen. Je ziet daar ook projecten die we al realiseerden. Maar een bezoek aan de Concept Store heeft net dat tikkeltje meer. We evolueren graag naar een Charrell Experience Store”, zegt zaakvoerder Yannick Breckpot.

Advies van interieurarchitecten

Als je twijfelt of iets goed in jouw woning of interieur past, kan je een beroep doen op de ‘Charrell’s Angels’. Het zijn interieurarchitecten die je gratis en vrijblijvend met raad en daad bijstaan. “Ze komen graag langs bij jou thuis om advies te geven. Ook als je maar enkele interieurstukken wil vervangen, kan je op hen rekenen. Dan bekijken ze samen met jou hoe je de spullen die je wil houden en de nieuwe spullen op een mooie, harmonieuze manier kan integreren. Belangrijk is ook dat ze steeds uitgaan van wat jij wil, daarop baseren ze zich om een project te ontwerpen. Dat kan gaan van een grote metamorfose waarbij je het hele proces in handen van ons team legt tot het vervangen van enkele decoratiestukken”, zegt Yannick Breckpot.

Organische vormgeving

Welk interieur je ook verkiest, het aanbod van Charrell is altijd stijlvol en straalt klasse uit. “Bij ons vind je altijd nieuwigheden, we houden de vinger aan de pols ook al streven we tegelijkertijd naar een duurzame, tijdloze collectie. Organische vormen doen het nog steeds goed. Ze komen overal terug, zoals in tafels, stoelen, tapijten of salontafels. Travertin is een materiaal dat in opmars is. Het is een mooie natuursteen met een duurzame uitstraling. Nu zie je heel mooie naturelkleuren en lichte bruine kleuren zoals notelaar.”

Verlichting en decoratie van Atmooz

Ook Atmooz, het verlichting- en decomerk van Charrell Home Interiors kent een sterke dynamiek. De website werd vernieuwd en er kwam een nieuw magazijn. Ook hier zijn steeds nieuwigheden te vinden. Het magazijn telt 3500m² en dat betekent een flinke uitbreiding. Atmooz is vooral een online concept met een sterke internationale uitstraling. Uit heel wat landen lopen er aankopen binnen. Bezoekers aan Charrell Concept Store kunnen ter plaatse de hele collectie zien. Je vindt er staanlampen, tafellampen, leeslampen… alles om je interieur tot in het detail af te werken en de juiste sfeer te creëren. Geregeld kan je op de website of in de Concept Store nieuwigheden ontdekken met als label: kwaliteit, luxe en betaalbaar.

B2B

Door het gevarieerde en vooral kwaliteitsvolle aanbod van Charrell doet de onderneming het ook goed in de groothandel. Interieurarchitecten, interieurzaken, winkels, kantoren, restaurants en hotels doen een beroep op de expertise en meubelen van Charrell Home Interiors. Ook hier is een uitstekende service gegarandeerd. Leveringen gebeuren volgens afspraak en maatwerk is mogelijk. Een mooi voorbeeld is Hotel Brittania in Knokke. Het uitgangspunt was het bieden van comfort, luxe en ontspanning. Er werd samengewerkt met  interieurarchitecte Sophie De Mulder. In elke kamer staat een comfortabele fauteuil, toch is elke kamer anders. Charrell heeft immers honderden verschillende stoffen waarmee alle meubels op een unieke manier afgewerkt kunnen worden. Je vindt er ook mooie Atmooz lampen en spiegels die het luxueuze en warme karakter nog versterken.

Hartelijk welkom!

Concept Store, Vossendaal 10,

2440 Geel, vlakbij afrit Geel-West E313

32 (0)14 58 71 93

info@charrell.be

https://www.charrell.be

Atmooz

32(0)14 39 48 88
hello@atmooz.
com

https://atmooz.com/