Bilancia by De Witte Lietaer

Het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer biedt een unieke combinatie van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, wat resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring. Het kussen is opgebouwd uit een comfortlaag van eendendons klasse 1 en verschillende lagen Talalay Latex, die zorgen voor een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid.

Vertelbaar voor iedere slaper

Een belangrijke eigenschap van het Bilancia hoofdkussen is de aanpasbare hoogte. In de basis van het kussen zitten drie lagen Talalay Latex die dankzij de rits elk apart uit het kussen kunnen worden gehaald. Door een of twee lagen weg te laten of op een andere manier met elkaar te combineren kan je de hoogte van het kussen volledig afstemmen naar jouw persoonlijke wensen en slaaphouding. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, dit Bilancia kussen is voor jou de perfecte match!

Wat het Bilancia hoofdkussen extra bijzonder maakt zijn de organische en ademende eigenschappen. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te combineren, terwijl ze voldoen aan strenge milieunormen.

De drie lagen in de basis zijn gemaakt van 100% natuurlijk en veerkrachtig Talalay Latex. Dankzij de open celstructuur van het Talalay Latex is het kussen ook ademend en temperatuur regulerend. Daardoor wordt een optimale slaaphygiëne gegarandeerd.

Het dons in de bovenste laag van het kussen is geselecteerd uit het beste klasse 1 eendendons en zorgt voor een zalige zachtheid. Dit dons is afkomstig van niet levende pluk en is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS) en Oeko-Tex.

Naast het ultieme slaapcomfort biedt het Bilancia hoofdkussen ook praktische voordelen. De kussenhoes is vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen en doordoor makkelijk wasbaar. Bovendien is het kussen mijt-werend behandeld.

Of je nu op zoek bent naar luxueus slaapcomfort dat je nachtrust verbetert, of simpelweg een hoogwaardig kussen dat lang meegaat, het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer is de ultieme keuze. Ervaar zelf het verschil en geniet van een ongeëvenaarde nachtrust, elke nacht opnieuw.

Tip: als je de kussenhoes wast droog deze nadien dan machinaal op een lichte stand met een of twee tennisballen in de hoes geritst. Zo voorkom je het samenklitten van het dons tijdens het droogproces!

www.dwl.be