Beosystem 72-23 Nordic Dawn Limited Edition

We zijn erg trots om u de Beosystem 72-23 Nordic Dawn Limited Edition te introduceren, geproduceerd op slechts 100 stuks wereldwijd!

Dit systeem brengt het analoge muziekformaat van vinyl en het digitale universum van muziekstreaming op een handige en geavanceerde manier samen.
Beosystem 72-23 integreert naadloos meer dan 50 jaar ontwerp- en geluidstechniek, in een op maat gemaakt pakket dat tijdloze connectiviteit demonstreert. Een tijdloos kunstwerk met als kern de Beogram 4000c draaitafel, opnieuw vormgegeven in een unieke drievoudig koperkleurige aluminium afwerking in de toon van honing, gember en amber. De aluminium afwerking wordt gecombineerd met een massief berkenhouten afwerking, wat een licht, strak en minimalistisch Scandinavisch ontwerp weerspiegelt.

De draaitafel wordt vergezeld door een modern paar Beolab 28-luidsprekers die zijn uitgevoerd in bijpassende Ginger Tone- en berkenhoutafwerking om een verfijnde stereo geluidservaring te leveren.

Het systeem wordt bestuurd door een op maat gemaakte Beoremote Halo afstandsbediening in Amber Tone-afwerking. Het geheel wordt geleverd samen met een Bang & Olufsen berkenhouten draaitafelmeubel dat met veel zorg en vakmanschap werd vervaardigd. De Beosystem 72-23 bevat ook een connectiviteitshub voor de slimme ecosysteemintegratie van Bang & Olufsen met een ingebouwd draadloos laadstation voor de Beoremote Halo.
In het meubel is tevens plaats voor de opslag van een verzameling vinylplaten. Als bij wijze van introductie komt het systeem al met een unieke selectie van enkele LP’s uit het jaar 1972, niet toevallig het jaar waarin de Beogram 4000 werd geïntroduceerd.

De 100 stuks werden wereldwijd verdeeld onder de meest gerenommeerde Bang & Olufsen verdelers. Voor België vindt u Nummer 52 terug bij Bang & Olufsen Rosseel in Loppem.