Beosound A5 – de krachtigste draagbare luidspreker van Bang & Olufsen

Beosound A5 neemt u mee naar waar geen enkele draagbare luidspreker ooit eerder is geweest. Met zijn batterij van 12 uur en een voorziening om uw smartphone draadloos op te laden kunt u overal uw favoriete muziek beluisteren.

Moeiteloos brengt Beosound A5 een krachtige geluidsbeleving in huis of outdoor. Zowel via Bluetooth of geconnecteerd met WiFi kunt u overal van uw muziek genieten en dit bovendien op de allerhoogste kwaliteit.

Bang & Olufsen Multiroom, Airplay2 en Chromecast zijn standaard ingebouwd.

Beosound A5 beschikt over een krachtige woofer die diepe basklanken produceert. Er zijn in totaal vier drivers ingebouwd voor 360° geluid.

Alle laatste akoestische ontwikkelingen van Bang & Olufsen zijn reeds geïntegreerd.

RoomSense past de muziekweergave aan gebaseerd op de eigenschappen van de ruimte waarin u zich bevindt zodat u altijd de optimale geluidsbeleving krijgt.

StereoPairing maakt het mogelijk om met een tweede Beosound A5 een stereopaar te vormen voor een meer ruimtelijk geluid.

Beosound A5 is ook gebouwd met het oog op duurzaamheid. Door het modulair ontwerp kunnen de onderdelen gemakkelijk vervangen worden en met software updates worden telkens de nieuwste innovaties geïntroduceerd.

Kom de Beosound A5 beluisteren in onze showroom en laat u meeslepen in een muzikale beleving die u nooit tevoren heeft ervaren van een draagbare speaker.

Beosound A5 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Nordic Weave aan 999 Euro en Dark Oak aan 1099 Euro.

Experience store Loppem – Torhoutsesteenweg 39 – Loppem
Bang & Olufsen Kortrijk – Grote Markt 36 – Kortrijk
Bang & Olufsen Oostende – Karel Janssenslaan 37 – Oostende

www.bang-olufsen.com