Thuiskomen op de meest luxueuze woningen in Europa

Het bezitten van een verzameling vakantiehuizen in heel Europa is het toppunt van luxe. August biedt probleemloos mede-eigenaarschap in luxe eigendommen om het hele jaar door te ontspannen, genieten en herinneringen te maken met familie en vrienden.

Zijn je dromen over een vakantiehuis groter dan één enkele locatie kan waarmaken? Droom je niet alleen van een herenhuis in Mallorca, maar ook van een met blauwe regen overdekt huis op het platteland, een hideaway in Barcelona en een villa onder de Toscaanse zon? Met August wordt de droom van vijf vakantiehuizen voor jezelf in plaats van één werkelijkheid, voor minder dan je denkt.

Het vooruitstrevende concept van August gaat over gedeeld eigendom door middel van verzamelingen van hoogwaardige huizen op zeer geliefde Europese locaties. Hoe werkt het? Het August team vindt gelijkgestemde Huiseigenaren, richt een mede-eigenaarschap op, renoveert de huizen en beheert de eigendommen. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het repareren van de boiler of het onderhoud van de airco.

Zo werkt het
Als toekomstige Huiseigenaar kies je de collectie die het beste bij jouw wensen past. Wanneer je de sleutels ontvangt, kan je erop vertrouwen dat je deelneemt aan tweede verblijf mede-eigenaarschap voor een fractie van de kosten van het investeren in één woning, laat staan vijf. Je hebt geen last van het gebruikelijke gedoe of de frustrerende taalbarrières van het bezitten van tweede verblijven in heel Europa.

Eigenaars krijgen uitzonderlijke ondersteuning, van de gepaste zorgvuldigheid en juridische processen tijdens de aankoop van hun huis tot doordachte huishoudelijke diensten. Als je aankomt voor je verblijf, vind je opgemaakte bedden met linnengoed van hotelkwaliteit, een goed gevulde koelkast, wat lekkers in de wijnkelder en een mand met hout zodat je lekker voor het haardvuur kan gaan zitten.

Gezinnen in de August community van over de hele wereld bevestigen dat het concept een ‘absolute no-brainer’ is, de handigste manier om onroerend goed in Europa te kopen en mede-eigenaar te worden. Word bijvoorbeeld mede-eigenaar van 1/21 van de vijf eigendommen in de Pied à Terre Collection vanaf gemiddeld 350.000 euro en je hebt de mogelijkheid om gemiddeld acht tot twaalf weken per jaar in je ’tweede’ verblijven door te brengen. Dat is het equivalent van een week per maand in een oase aan zee in Cannes, in het hart van het bruisende Barcelona, in de tijdloze charme van Rome en in de elegante grandeur van een appartement in Parijs (sommige met parketvloeren, plafonds van vier meter hoog, uitzicht op oneindige boulevards omringd met bomen en heel wat gezellige buurtbrasseries). En dan is er nog je prachtig ingerichte flat in een van de meest prestigieuze wijken van Londen… .

Vraag het aan de experts
Met expertise in het lokaliseren van uniek vastgoed in heel Europa, stelt August collecties samen met verschillende vastgoedgroottes en bestemmingen, zodat je je kunt richten op de optie die past bij de behoeften van je gezin. Het streven naar kwaliteit is zo groot dat er elk jaar maar een paar collecties worden gelanceerd. Als Huiseigenaar van een Signature Collection beschik je over woningen die comfortabel plaats bieden aan 8 tot 10 personen op locaties zoals Zuid-Frankrijk, Chamonix, Toscane, Mallorca en de Cotswolds.

Er wordt uitgekeken naar de nieuwe, exclusieve Prime Collection, die een aandeel biedt in vier ongelooflijke eigendommen, allemaal gelegen op prachtige landgoederen op het Toscaanse platteland, Mallorca, Megève en Zuid-Frankrijk met een gezamenlijke waarde van 22 miljoen euro. Elk huis is gerenoveerd en ingericht met een persoonlijke touch, zodat ze in lijn liggen met de authenticiteit van de regio.

Ontdek hoe je Huiseigenaar van August wordt
Augustcollection.co.uk