Quinta do Lago speelt in op de trend van luxueus buitenleven met het nieuwe One Green Way

Een nieuw resort in het resort op een eersteklas locatie met royale leefruimtes binnen en buiten
​Quinta do Lago, het befaamde resort met geprivilegieerde ligging in de Portugese Algarve, opent een nieuw hoofdstuk met de inhuldiging van de eerste modelwoningen in de nieuwste ontwikkeling One Green Way op het resort. Langs de North Course, één van de drie prestigieuze golfbanen, komt als het ware een nieuw resort in het resort. De besloten gemeenschap van 89 high-end woningen werd op maat ontworpen door het hooggespecialiseerde PLAN Architects en de bekroonde landschapsarchitecten van Cracknell, met een royale leefruimte binnen en buiten. One Green Way brengt architectuur en landschap naadloos samen. Quinta do Lago speelt hiermee in op de woontrend van luxueus buitenleven. Wie op zoek is naar een luxueus tweede verblijf in een heerlijk klimaat kan dit opwindende project bezoeken, want zopas zijn een villa, een penthouse en een tuinappartement afgewerkt om getoond te worden. Het nieuwe woonconcept is geliefd, want op vandaag zijn 60% van de geplande woningen al gereserveerd.

Deel van een exclusieve gemeenschap
Het veelzijdige resort heeft zich genesteld midden het beschermde natuurgebied en bij de uitgestrekte zandstranden van Ria Formosa nabij de stad Faro. Bewoners en gasten van Quinta do Lago genieten van een veilige omgeving, een actief buitenleven in de natuur, een luxueuze levensstijl en een excellente service die samen een onbeschrijflijk gevoel van weldaad bezorgen. Al meer dan 50 jaar werd hier op duurzame wijze geïnvesteerd in eersteklas ontspanningsfaciliteiten met drie magnifieke golfbanen, het perfect uitgeruste sportcentrum The Campus en 14 restaurants voor sublieme gastronomische ervaringen. De nieuwste ontwikkeling One Green Way is een opportuniteit om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap. De mogelijkheden zijn schaars, want volgens het ruim 50 jaar oude masterplan dat Quinta do Lago uniek maakt, mag slechts 9% van de oppervlakte bebouwd worden.

High-end en high-tech
Het gevoel van rust en privacy is compleet in deze afgesloten residentiële gemeenschap waar de villa’s en appartementen op maat zijn ontworpen voor een ontspannen verblijf. De 62 appartementen en 27 villa’s worden stuk voor stuk uitgerust met state-of-the-art design en technologie, terwijl de buitenruimte werd ontworpen om volop te genieten van de omringende natuur met familie en vrienden. In het interieurontwerp van Vilaça Interior maken de natuurlijke schoonheid van hoogwaardige Portugese materialen en de nieuwste smart home technologie de woningen geheel en al af. Op wandelafstand vinden de bewoners en gasten bovendien een luxueus aanbod centrale faciliteiten en voorzieningen voor de gemeenschap van One Green Way.

Elke woning in One Green Way is ontworpen om royaal in te wonen, familie en vrienden te ontvangen, te werken of te ontspannen. Kamerhoge ramen en ruime terrassen halen buiten naar binnen. Elke villa in Horizon Residences beschikt over vier tot zes slaapkamers, terwijl de appartementen in Garden Residences en Panorama Residences drie of vier slaapkamers tellen. De uitrusting is perfect qua vorm en functionaliteit en compleet op maat uitgevoerd met luxekeuken, buitenkeuken en barbecue, thuiskantoor, lift, bioscoopzaal, privéfitness en spa, wijnkelder, berging voor golfmateriaal, zonnepanelen, privéparking met elektrische laadpalen. De perceeloppervlakte varieert van 380 m² tot 925 m². Een appartement is beschikbaar vanaf € 3,5 miljoen inclusief het genot van het bekroond vijfsterren luxeresort dat Quinta do Lago is, met keuze uit een waaier van bijkomende services op maat.

Alle luxe binnen handbereik
De luxe van One Green Way gaat nog verder in de centrale faciliteiten op wandelafstand, met een waaier aan voorzieningen: een clubhuis, rooftop lounge bar, spa met sauna, ultramoderne fitness en schoonheidssalon, Trackman Studio golfsimulator, businesscenter, designerzaak, restaurant en speelruimte voor kinderen. Alles is prefect voorzien om zich met familie en vrienden te vermaken.

Quinta do Lago Real Estate, dat de prijs van Best Real Estate Agency Single Office in Portugal won bij de European Property Awards 2020 en 2021, zorgt voor een complete begeleiding tijdens het aankoopproces op technisch, legaal en fiscaal vlak. Nadien kunnen eigenaars volledig steunen op Quinta do Lago. Het resort blijft hen volledig en naadloos ontzorgen met gepersonaliseerde diensten op vlak van conciërge, onderhoud en schoonmaak, beveiliging, golf, vastgoedbeheer en verhuurbeheer. In het hart van de Algarve liggen de felbegeerde villa’s, appartementen en bouwpercelen van Quinta do Lago in het bereik van veeleisende kopers die op zoek zijn naar een investering die hen de ultieme levensstijl biedt, op een ongelooflijke locatie met een zacht klimaat. Dit is wonen op z’n best.

www.quintadolago.com