Projectontwikkelaar Acasa knalt het jaar in met een frisse visuele identiteit

De projectontwikkelaar uit Sint-Martens-Latem bouwt op meer dan twintig jaar ervaring en onderscheidt zich met een duurzame aanpak, aandacht voor groen en tijdloze architectuur. Dat resulteert in een rijkgevuld portfolio aan vooruitstrevende projecten op Vlaamse A-locaties.

Tijd voor een nieuw jasje
De activiteiten van Acasa worden gedragen door een jong en dynamisch team met een passie voor de creatie van nieuwe buurten, waarin mens en omgeving kunnen floreren. Om dat menselijke aspect en de toekomstgerichte visie van het bedrijf meer in de verf te zetten, koos het voor een nieuwe visuele identiteit. In samenwerking met branding agency MOQO werden onder meer de huisstijl en website van Acasa in een fris jasje gestopt.

Logische evolutie
Geïnspireerd door de slagzin ‘what we do today echoes into the future’ groeide een merkconcept gebaseerd op een grafisch echo-effect. Dat introduceert een speelse touch op zowel online als offline dragers. Ook het Acasa-logo onderging een logische evolutie. In het stevige uppercase font vind je de sterke expertise van de projectontwikkelaar terug, terwijl subtiele asymmetrie een gezonde dosis humor toelaat. Ten slotte brengt een breed pallet aan tijdloze kleuren de corporate en projectcommunicatie tot leven.

“Onze nieuwe branding weerspiegelt wie Acasa is. Als projectontwikkelaar en als team”, reflecteert CEO Charly Schutte. Met z’n vernieuwde identiteit en verschillende woon- en kmo-projecten in de pipeline ziet Acasa 2024 met veel enthousiasme tegemoet.

De kick-off van de website gaat gepaard met een unieke actie, waarbij Acasa per bezoeker 1 euro doneert aan Natuurpunt.
Ontdek het nieuwe kleurrijke acasa.be