Investeer in Dubai Bugatti Building en verdien 1 miljoen euro belastingvrij.

Het Bugatti gebouw in Dubai wordt het hipste icoon in Business Bay. Dit appartement van 343 m2 dat in 2026 wordt opgeleverd, wordt door een koper verkocht voor 1 miljoen onder de nieuwprijs. Investeer nu 5,2 miljoen en geniet in 2026 van de belastingvrije winst.

Deze woning is gelegen in Dubai Business Bay en is een ideale investeringsmogelijkheid vanwege de aanstaande bouw van het ongelooflijke Bugatti-gebouw. Dit appartement heeft twee ruime suites en 343 vierkante meter woonoppervlak. Het is momenteel te koop voor ongeveer 1 miljoen euro minder dan de officiële prijs. Met een gegarandeerde waarde van ongeveer 24,5 miljoen AED kunt u dit pand vandaag – vóór de levertijd – kopen voor 20 miljoen AED. Dat levert een gezonde winst op van bijna 5 miljoen AED.

Dat is bijna een miljoen euro winst. De makelaarscommissie bedraagt ​​slechts 2,5%, wat een extra voordeel is. Winst op onroerend goed en huurinkomsten zijn belastingvrij in Dubai. Zo kunt u uw nettowinst herinvesteren en verder verhogen.

Het exclusieve onroerend goed te koop in de Bugatti Residence ligt in de prestigieuze zakenwijk van Dubai. Dit prachtige appartement met twee slaapkamers heeft een uniek uitzicht op de Burj Khalifa. 

De prijs zal verder stijgen zodra de bouw van het project voltooid is. De elegante structuur van de Bugatti-residentie kenmerkt zich door een vloeiend en evenwichtig gevoel van beweging en flow. De gevel wordt gekenmerkt door verschillende hoeken en vormen, waardoor een visuele sensatie ontstaat die zowel boeiend als opbeurend is. Het privéstrand en het geluid van de golven die vanuit de omgeving te horen zijn, liggen op slechts een paar minuten afstand van deze accommodatie.

De prachtige residentie belichaamt de geest van de Franse Rivièra en is geïnspireerd op de onderscheidende kenmerken van het merk Bugatti. De hypervorm, ontworpen in de geest van de autofabrikant, is een eerbetoon aan de visionaire en creatieve geest van het bedrijf en brengt gasten in een staat van ontspanning en verwennerij.