7 stappen naar uw Spaanse droom met Global Spain

KENNISMAKEN MET GLOBAL-SPAIN

Maak kennis met het GS Team en onze ongedwongen gepersonaliseerde unieke manier van werken. Bij ons heeft U een naam en geen nummer.

HET VINDEN VAN DE JUISTE WONING

Bij de GS familie vindt u allereerst luisterende oren, specifiek gericht op uw noden en wensen zodat wij een gepersonaliseerd beeld kunnen vormen van uw ideale droomwoning onder de Spaanse zon. Daarnaast is de kennis van uw vrijetijdsbesteding ook een uiterst belangrijke factor voor het bepalen van regio en
omgeving. Wij bezorgen u een overzichtelijke wensenlijst met de meest belangrijke punten aangaande het maken van uw keuze. Kortom, het begint bij Global Spain allemaal met een
dossier op maat.

BEZICHTIGINGSTRIP INPLANNEN

Op basis van uw wensen bezorgen wij u alvast een eerste selectie van woningen die aan uw criteria voldoen. Daaropvolgend plannen we een ‘Zoomcall’ en overlopen we samen de geselecteerde woningen. Tijdens deze online meeting nemen we uw wensen nogmaals intensief door zodat we een perfect beeld kunnen vormen van uw ideale woning en passende omgeving, waardoor we dan een perfecte selectie kunnen maken. Daarna volgt de kennismakingsreis en bezichtigingstrip ! Wij regelen ook accommodatie en transport van en naar de luchthaven.

DE FINANCIËËLE MOGELIJKHEDEN

Bespreking van uw budget en advies of assistentie voor het bekomen van een hypothecaire lening indien van toepassing.

AANKOMST SPANJE

U wordt afgehaald op de luchthaven en naar uw accommodatie gebracht zodat u rustig uw intrek kan nemen. Daarna is er tijd voor een koffietje op een gezellig terras aan zee waar we de planning nog even overlopen en een duidelijk beeld van de regio’s schetsen doormiddel van een kaart met daarop de locaties aangeduid van de geselecteerde woningen en projecten. Genieten is de boodschap en daar zullen wij voor zorgen. Proef van al het moois dat Costa Blanca en Costa Calida te bieden heeft. Vamos!
Familiaal en ongedwongen laten wij u kennismaken met de regio, genieten van het Spaanse leven en proeven van de lokale sfeer terwijl we de geselecteerde woningen gaan bekijken. Uit ervaring weten wij dat vooraf bepaalde wensen ter plaatse soms nog kunnen wijzigen en wij zijn er dan ook graag voor u om uw bijkomende wensen en feedback te behartigen.

UW DROOMWONING GEVONDEN? HOE VERLOOPT HET VERDER?

Na de bezichtigingen en op basis van uw eventuele extra feedback overlopen we de woningen nog eens en vernemen we graag jullie favoriete selectie. Deze kunnen we dan nogmaals gaan bezichtigen en tegelijk dieper ingaan op opties, faciliteiten, garanties, enz…
Indien u interesse heeft om een bepaalde woning / project aan te kopen dan informeren wij u ter plaatse aangaande het volledige aankoopproces voor die specifieke woning en hoe wij u van A tot Z zullen bijstaan met het verdere verloop. Na het regelen van de reservatie stellen wij u in ons hoofdkantoor voor aan de verantwoordelijken voor onze dienst na verkoop. Zij zullen uw aanspreekpunten zijn en begeleiden u doorheen het verdere aankoopproces.

PROFESSIONELE EN TRANSPARANTE ASSISTENTIE BIJ EN NA AANKOOP VAN A TOT Z

NIE – Vertalingen – Advocaat/Gestor – Notaris -Leveringen/Plaatsingen – Opvolging van de werf – Verbouwingen

Second Home beurs Gent Flanders Expo

Wij zijn aanwezig op de aankomende Second Home beurzen in Flanders Expo op 09 en 10 maart 2024 en 19 en 20 oktober 2024.

Meer info: www.global-spain.com