Maak van je huis, je go-to ‘lockdown’ gym

Woensdagavond 28 oktober sloten de deuren van alle Belgische sportclubs. In een periode waar gezondheid en je fit voelen belangrijker is dan ooit en sporten onmisbaar zou moeten zijn, wordt het je niet makkelijk gemaakt met deze maatregel. Maar waarom niet je eigen gym, gewoon thuis, in je woonkamer of slaapkamer? Verlies geen routine en stay motivated. Wij helpen je op weg om jouw perfecte home ‘lockdown’ gym te creëren. Kan jij je fitnesstraining verderzetten in lockdowntijden? Maak dan snel kennis met de Technogym Bike, Technogym Bench en Wellness Active Sitting Ball.

TECHNOGYM BIKE

De Technogym Bike is de eerste indoorfiets met live en on-demand indoor cycling-lessen van trainers over de hele wereld, te volgen op een superscherp 22-inch beeldscherm. Vanaf huis, de hotelkamer, sportschool, bedrijfsfitnessruimte en vanaf de universiteit, overal ter wereld kan men genieten van deze revolutionaire trainingservaring. De indoor cycling-lessen op deze bike worden wereldwijd door topinstructeurs uit de beste fitnessclubs gegeven. De lessen zijn 24/7 live te volgen en/of on-demand via het digitale Technogym live-platform.

Met Technogym Bike beleven gebruikers een volledig, unieke gepersonaliseerde trainingservaring. In de uitgebreide on-demand bibliotheek kiezen ze zelf hun favoriete les, trainer, soort training, muziekstijl, taal (voorlopig beschikbaar in Engels, Italiaans, Spaans en Frans) en trainingsduur (30, 40 of 50 minuten). Technogym Bike wordt geleverd met twee 1,5 kg gietijzeren gewichtjes voor een total body-workout, inclusief video’s.

TECHNOGYM BENCH

De Technogym Bench, het nieuwste all-in-one workout station voor thuis, is een compacte, smaakvolle en enorm veelzijdige bank waarin alle tools én trainingen zitten die je nodig hebt voor een complete workout.

In de bench zitten 5 hexagon dumbbels, van 2,5 tot 10 kilo, voor krachttraining. Verder heb je nog weighted knuckles; drie handvatten met verschillend gewicht, voor wanneer je op je core focust. Drie elastieken bandenzorgen voor extra weerstand tijdens je oefeningen. Afhankelijk van de manier waarop je ze gebruikt, kan je ze zo zwaar maken als je zelf wil. In de bank zit ook een opbergruimte voor extra trainingstools en een fitnessmatje.

De geïntegreerde wieltjes van de Technogym Bench zorgen ervoor dat je de bank makkelijk zelf kan verplaatsen. Daarnaast heb je via een QR-code op de bank toegang tot een beeldbank met een ruime keuze aan workouts, zodat je ook in je eigen thuisomgeving enorm gevarieerd én veilig kan trainen.

De Technogym Bench is 37,6 cm breed, 44 cm hoog en 113 cm lang. Ze kost €990, incl. BTW, levering en installatie.

TECHNOGYM WELLNESS BALL

Met de Technogym Wellness Active Sitting Ball heb je niets meer nodig om thuis fit en in shape te blijven. De Wellness Ball is de gezonde variant van de stoel. Balancerend op de bal zit je continu in een actieve, juiste houding waardoor je beter functioneert. Verstevig je buikspieren, rugspieren en verbeter je balans en coördinatie terwijl je bijvoorbeeld vanuit thuis werkt. Onderuitzakken, pijn in je rug en een moe gevoel is vanaf nu verleden tijd.

Nog meer halen uit de Wellness Ball? Transformeer de bal in een fitnessbal voor uiteenlopende, effectieve stretch- en spierversterkende oefeningen. Download de Mywellness App, scan de QR-code en krijg toegang tot honderden video’s en oefeningen. Werken, trainen en ontspannen, het kan allemaal met de Wellness Active Sitting Ball van Technogym.

OVER TECHNOGYM

Technogym is opgericht in 1983 en is een toonaangevende internationale leverancier van technologie en ontwerpgestuurde producten en diensten in de wellness- en fitnessindustrie. Technogym biedt een compleet assortiment aan cardio-, kracht- en functionele apparaten aan, naast een digitaal cloud-gebaseerd platform waarmee consumenten overal verbinding kunnen maken met hun persoonlijke wellness-ervaring, zowel op de apparaten als buitenhuis via hun mobiel. Met meer dan 2.300 werknemers en 14 vestigingen wereldwijd is Technogym aanwezig in meer dan 100 landen. Meer dan 80.000 wellness(sport)centra en 300.000 particuliere huizen in de wereld zijn uitgerust met Technogym. Technogym is voor de achtste keer gekozen als officiële leverancier voor Tokio 2020, na Sydney 2000, Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Londen 2012, Rio 2016 en Pyeongchang 2018.

Meer info: www.technogym.com

TrainWithTechnogym @technogym