Koper van een Dethleffs Aero 500 QSK wint zijn aankoopprijs terug

De gelukkige winnaars van de grote Dethleffs 90-jarig jubileumspel komen uit Nederland: De familie Szarzec uit het stadje Beilen, ten zuiden van Groningen, krijgt het aankoopbedrag van hun aangeschafte Dethleffs Aero 500 QSK die zij in het jubileumjaar 2021 hebben gekocht, volledig terug. Dethleffs-dealer Reinders Rekreatie in Hoogeveen overhandigde samen met Bart Haarman en Annette Kruythoff van Dethleffs Nederland onlangs een symbolische cheque aan de familie Szarzec. 

De specialist in vrijetijdsvoertuigen Dethleffs vierde in 2021 zijn 90e verjaardag met talrijke acties en aantrekkelijke jubileumedities van zijn talrijke caravan-, camper- en buscampermodellen. In het kader van dit jubileumkansspel bood Dethleffs alle kopers van een nieuw voertuig in 2021 een volledige terugbetaling van de aankoopprijs aan – inclusief alle extra fabrieksopties. De loting werd gehouden onder ongeveer 3.000 deelnemers die zich vooraf voor het spel hadden ingeschreven. Het gelukslot viel uiteindelijk op de familie Szarzec uit het Nederlandse dorp Beilen ten zuiden van Groningen. Het gezin had in 2021 een nieuwe gezinscaravan van het type Aero 500 QSK gekocht. Dethleffs dealer Reinders Rekreatie in Hoogeveen had het koopcontract als inschrijfformulier ingediend en kon nu een symbolische cheque aan de gelukkige winnaars overhandigen.

“Namens de hele Dethleffs-familie wil ik de heer en mevrouw Szarzec van harte feliciteren met hun droomcaravan en met het winnen van de volledige aankoopprijs”, aldus Alexander Leopold, directeur van Dethleffs. “Ik ben blij voor hen en wens de familie Szarzec veel mooie en fijne vakantiedagen in hun nieuwe Dethleffs Aero.”

“Toen we het bericht over de prijs ontvingen, konden we het eerst niet geloven”, zeggen de gelukkige winnaars. “We hadden niet eens meer aan het Dethleffs spel gedacht en nu hebben we zelfs de volledige aankoopprijs teruggekregen. Met de prijs zullen we onszelf trakteren op vele mooie en bijzondere uitstapjes met onze caravan.“

De Dethleffs Aero 500 QSK caravan is bijzonder populair bij gezinnen met kinderen. Met zijn aerodynamisch vormgegeven exterieur en het dak, de achterzijde en voorzijde van bestendig GFK-materiaal behoort hij tot de nieuwste caravanseries in het Dethleffs-programma. De indeling met een zitgroep in het midden,  een vast tweepersoonsbed voorin en een stapelbed met badkamer achterin, is ontwikkeld voor gezinnen die graag reizen en biedt naast een ruime woon- en slaapgedeelte ook een keuken met driepits gasfornuis, een grote koelkast en grote schuifladen met soft-close vergrendeling. Op verzoek kan de Aero caravan worden uitgerust met een winterpakket en daarmee is deze ook geschikt voor kamperen in het koude jaargetijde.

Op de foto van links naar rechts: Bart Haarman (Dethleffs NL/B), mevrouw en meneer Szarzec, Annette Kruythoff (Dethleffs NL/B).

Over Dethleffs

In 1931 legde de oprichter van het bedrijf, Arist Dethleffs,de eerste steen voor het caravannen in Duitsland met de uitvinding van de eerste caravan in Duitsland – die hij destijds “Wohnauto” noemde. Vandaag de dag is Dethleffs GmbH & Co. KG, gevestigd in Isny in Allgäu, een van de grootste fabrikanten van vrijetijdsvoertuigen in Europa. Met zijn bijna 800 werknemers worden jaarlijks tot 10.000 campers en caravans vervaardigd in een van de modernste productie-eenheden in de industrie. Daarmee is de onderneming een van de belangrijkste fabrikanten van recreatieve voertuigen ter wereld. 

Informatie over Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group is een 100 procent dochter van THOR Industries, een van ’s werelds grootste fabrikanten van recreatieve voertuigen met meer dan 31.000 werknemers wereldwijd. Erwin Hymer Group verenigt aanbieders van campers, caravans en accessoires, alsmede verhuur- en financieringsmaatschappijen, onder één dak. Tot Erwin Hymer Group behoren de camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, ERIBA, Etrusco, HYMER, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de camperverhuurders Crossrent, McRent en Rent Easy, chassisbouwer Goldschmitt, onderdelenleverancier Movera en het reisportaal FREEONTOUR. Meer informatie is beschikbaar op www.erwinhymergroup.com.