VANDENBALCK:EEN BEGRIP IN DE OPTIEK WERELD

Passie voor het vak

Optiek Vandenbalck is al decennialang een huis van vertrouwen. Je vindt er een uitgebreide keuze aan topmerken en betaalbare kwaliteitsbrillen. Ondertussen is er net een derde optiekzaak geopend in Leuven. In elke winkel is er een optimale service met een unieke passie voor het vak!

“Optiek Vandenbalck” is al sinds 1938 een begrip in Leuven en omstreken. De vierde generatie is er nu aan de slag. Deze zaak biedt een heel ruim aanbod in maar liefst drie optiekwinkels die elk een eigen accent hebben. “Onze service is overal uitstekend en daarvoor staan we bekend. Onze vaste klanten zijn vaak opeenvolgende generaties. Ook
een nieuw, jong publiek vindt de weg naar onze winkel en daar zijn we heel blij mee. Je kan bij ons terecht voor exclusiviteit, maar ook voor een kwaliteitsvol, goedkoper aanbod”, aldus Catherine Vandenbalck. Onder meer het warme, persoonlijke onthaal en de uitstekende service van het gediplomeerd deskundig team maken het verschil. Een onderzoek naar bijvoorbeeld de oogscherpte en oogbiometrie met professionele apparatuur is zeker mogelijk. Alle brilcollecties zijn zorgvuldig samengesteld en uitgekozen op basis van ervaring met gevoel voor design en esthetiek.

DRIE WINKELS, DRIE CONCEPTEN!

In het levendige winkelcentrum van Leuven zijn er nu drie optiekzaken Vandenbalck, elk met een eigen cachet. Jong en oud, wat je ook zoekt, bij Vandenbalck vind je de perfecte oplossing voor jouw ogen. Er wordt enkel met hoogwaardige kwaliteitsvolle glazen gewerkt.

*Vandenbalck Eyewear (net geopend) biedt high-end, couture en luxe brilmerken. Ideaal voor wie op zoek is naar een stijlvolle of luxueuze bril.

*Vandenbalck Eyecare fungeert onder meer als Lensonline contactlens- en expertisecentrum. Naast alle merken en types van contactlenzen vind je een speciale hoek met kinderbrillen, een ruim aanbod van sportbrillen en alle trendsettende merken in “young eyewear”. “De toenemende myopie bij kinderen krijgt onze volle aandacht”.

*Monocle, het paradepaardje van Vandenbalck, gelegen in een gezellige winkelstraat. Beschikt over alle originele niche brillen voor klanten die op zoek zijn naar iets met een eigenzinnig karakter of met meer originaliteit. Loop hier zeker eens langs om het bijzondere aanbod te ontdekken. Ook hier worden alle soorten contactlenzen aangepast en oogmetingen met de hoogste precisie uitgevoerd.

Meer info:
www.vandenbalck.be
www.vandenbalck.be/eyecare
www.monocle-eyewear.be

TEKST: HILDE PAUWELS
FOTO’S: VANDENBALCK