Optiek Vleeracker: Voortreffelijke service

We zetten stevig in op klantvriendelijkheid.

Op zonnige dagen is een zonnebril zeker welkom. Leuk is dat ze er ook kleurrijk en vrolijk mogen uitzien. Bij Optiek Vleeracker vind je een ruime keuze. Ook voor een uitgebreid assortiment brillen, kinderbrillen en lenzen kan je er terecht. Hun professionele advies is absoluut een meerwaarde.

“Bij ons kan je rekenen op een voortreffelijke service en klantvriendelijkheid. Dat appreciëren onze klanten enorm. Het onderscheidt ons van veel andere zaken, je kan immers overal een bril kopen”, zegt Kateline Vleeracker van Optiek Vleer- acker. Je vindt er brillen, zonnebrillen, kinderbrillen en lenzen. “We zoeken altijd naar een goede oplossing die past bij de wensen van de klant.” Optiek Vleeracker doet ook oogmetingen, zorgt voor het onderhoud en herstel van brillen en past lenzen aan. In het atelier kunnen indien mogelijk herstellingen zoals een te losse of te krappe bril onmiddellijk uitgevoerd worden. Minder gekend is traananalyse. Droge ogen leveren jeuk op, of het gevoel dat er zandkorreltjes zitten. Optiek Vleeracker kan met de TearLab tranen analyseren en op zoek gaan naar de oorzaken zodat klanten weten wat ze eraan kunnen doen.

KLEUR IN DE ZONNEBRILLEN

“We merken dat er in de zonnebrillen best wel veel kleur mag zitten. Deze brillen gaan vlot de deur uit. Vroeger waren ze veel soberder, nu mag het wat vrolijker zijn.” Optiek Vleeracker is premium dealer voor Cartier, Ray-Ban en Chanel. De zaak is ook exclusieve verdeler voor Theo, Oliver Peoples en de zonnebrillen van Anne & Valentin. Er loopt een zomeractie voor zonnebrillen op sterkte, die zijn aan gereduceerde prijzen, vanaf 109 euro, verkrijgbaar.

Ook in de brillen is er een evolutie. “Het aanbod is heel ruim, klanten vinden zeker iets naar hun smaak. Vroeger waren er trends, zoals rechthoekig en zwaar. Momenteel vind je zware, grote, ronde en rechthoekige brillen. Bij ons kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment van brillen die topkwaliteit bieden, en duurzaam zijn. Klanten begeleiden we heel graag om de juiste keuze te maken. Onze leuze is: more than meets the eye!”

Optiek Vleeracker
Vijfhoek 12, 2800 Mechelen
+32 (0)15 414 567
info@optiekvleeracker.be

TEKST: HILDE PAUWELS
FOTO’S: OPTIEK VLEERACKER