OPTIEK & HOORCENTRUM VAN LIERDE: DRIE GENERATIES VAKMANSCHAP

Totaalpakket aan diensten

Op 1 november 1958 zag Optiek & Hoorcentrum Van Lierde in de Brilstraat te Lede het levenslicht. Vader en oprichter Willy Van Lierde heeft de zaak 40 jaar lang met volle toewijding gerund tot dochter Greet het roer overnam op 1 april 1998.

Intussen is ook kleinzoon Jeroen met veel enthousiasme in de zaak gestapt en zorgt kleindochter Ellen als communicatie- verantwoordelijke voor de PR. Zo is het een echte familiezaak en is de derde generatie een feit.

HOOGTECHNOLOGISCHE APPARATUUR

Zaakvoerster Greet Van Lierde: “Intussen zijn er drie gediplomeerde opticien-optometristen aan het werk en wordt een totaalpakket aan diensten aangeboden. Bij ons kan u terecht voor oogmetingen die uitgevoerd worden met de laatste hoogtechnologische apparatuur. Aangezien wij een zelfstandige optiekzaak zijn, zijn wij onafhankelijk van eender welke leverancier/fabrikant, zo ook bij het aanpassen van contactlenzen. Bovendien worden ook alle montages in ons eigen atelier ingeslepen.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie optische monturen gaande van minimalistische of subtiele monturen tot karaktervolle uitgesproken monturen in acetaat uitvoering. Daarbij vergeten we ook onze allerkleinsten en de jeugd niet. In de collectie zonnebrillen gaan we heel breed, van een chique stadsbril tot de sportieve lijn van Evil Eye waar ook daar zelfs glazen op sterkte in kunnen.

Verder ben ik ook al meer dan 30 jaar gediplomeerd audicien en geef ik mensen opnieuw levenskwaliteit door hen de wereld weer te laten horen en beleven. Maar we proberen ook in te zetten op preventie door eveneens gehoorbescherming op maat aan te bieden. Op die manier bieden wij ook op dat vlak een totaalpakket aan onze klanten aan.”

Optiek & Audiopraktijk Van Lierde Brilstraat 7, 9340 Lede
+32 (0)53 80 54 54
info@optiekvanlierde.be

TEKST: GREET VAN LIERDE
FOTO’S: CAMERAMUZE