Maak kennis met hét sportzonnebrillenmerk Bollé

Met al enkele wedstrijden in de benen, zet Bollé zich verder in de trappers voor de andere komende voorjaarsklassiekers zoals Milaan – San Remo en Gent – Wevelgem. Wil jij graag jouw prestaties ook naar een hoger level brengen? Maak dan kennis met hét sportzonnebrillenmerk Bollé. Zij combineren op unieke wijze stijl, draagcomfort, een goede bescherming en een uitstekend zicht. Daarnaast zijn de meeste modellen ook verkrijgbaar met glazen op sterkte of een optische clip.

Hun nieuwste modellen met smalle frames en scherpe lijnen uit de Micro Edge range wordt gedragen door de beste atleten ter wereld en zijn het symbool van het geavanceerde ontwerp en de creativiteit van het merk. Gedefinieerd door zijn tijdloze prestaties, is de Micro Edge Bollé’s eerste prestatiezonnebril die ook eco-ontworpen is.

Bovendien kan je jouw (top)prestaties makkelijke vergelijken met die van de professionele wielrenners van Bollé in de Strava groep ‘Bollé’. Zo blijf je ook op de hoogte van exclusief nieuws en kan je deelnemen aan leuke challenges en andere sportieve events. Samen met de profs brengt Bollé jouw successen een stapje hoger op het winnaars podium!

Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht bij de officiële Bollé verkooppunten.

Voor verkooppunten in uw buurt
frames@technop.be