Henry Jullien, meer dan 100 jaar vakmanschap!

Maison Henry Jullien, bekend om zijn klassieke collecties in wals doublé die ontworpen zijn volgens een methode uit de 19e eeuw, doet de dingen niet halfslachtig. In hun ateliers houden de ambachtslieden deze knowhow in stand door uitsluitend te streven naar de alledaagse uitmuntendheid! Hooggekwalificeerd ontwerpen, vervaardigen en assembleren deze experts met de hand brillen die luxe en perfectie symboliseren: hun nauwgezetheid, hun behendigheid en hun geduld zullen na 4 maanden werk en 279 productiefasen het leven schenken aan de uitzonderlijke monturen Henry Jullien.

Niet voor niets is de fabriek gecertificeerd als “Living Heritage Company”!

Edelheid en moderniteit

Maison Henry Jullien vergeet nooit te voldoen aan de hoge eisen van zijn gebruikers en is erin geslaagd de elegantie van zijn creaties te verzoenen met een permanente zorg voor lichtheid en comfort.

Het gebruik van een traditionele productietool weerhoudt hen er niet van om naar trends te luisteren! Acetaat, roestvrij staal, glasvezel en koolstof. Geboren uit de combinatie van zeldzame materialen en exclusieve behandelingen, onderscheiden de monturen van Henry Jullien zich door hun authenticiteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Ze staan open voor urban en trendy mode en zijn er trots op collecties aan te bieden aan een moderne wereld die op zoek is naar het beste.

Innovaties en hoge techniciteit

De twee lijnen van het huis zijn het resultaat van een unieke expertise in Frankrijk en Europa:

  • Doublé Or Laminé (wals doublé)

Een uitzonderlijke behandeling voor een onvergelijkbaar materiaal. De monturen zijn duurzaam, slijtvast en hebben een uitzonderlijke levensduur.

  • Nano Studio

Voor zijn Nano Studio-assortiment heeft Henry Jullien Nanofit gekozen, een stevig materiaal met een grote vormbaarheid. Meestal gebruikt om medische prothesen en space shuttles te maken.


De combinatie van hun vakmanschap, de gebruikte technieken en de gekozen materialen, bieden de dragers van een Maison Henry Jullien montuur dus een fantastisch draagcomfort.

Voor verkooppunten in uw buurt: frames@technop.be