Fontana Forni – Houtgestookte ovens

Superieure kwaliteit en onklopbare prijs: hoe kan het?

Het bedrijf FONTANA startte in 1946 als metaalverwerkend bedrijf in San Lorenzo in Campo, Italië. Er is bijgevolg een historiek én ervaring van ruim 70 jaar.

Zo’n 50 jaar geleden ontwikkelde FONTANA het concept van de kant- en klare houtgestookte pizzaovens met aparte verbrandingskamer. In Italië vonden deze hun weg naar de consument zowel in verrijdbare versie voor buiten als in “incasso”-versie voor inbouw in keukens.

Voortbouwend op die expertise introduceerde FONTANA de lijn Linea Pizza: inox-ovens met directe verbranding. Je bakt de pizza en/of het brood direct op de vuurvaste stenen; daarnaast ligt het houtvuur. Deze lijn is nu gekend onder de model-namen “Margherita” (60x60cm), “Mangiafuoco” (80x60cm) en “Marinara” (80x80cm). Bijkomende lijnen, zoals Red Passion werden geïntroduceerd om zo de volume-markt van de goedkopere pizzaovens te bewerken.

Het van origine metaalverwerkende bedrijf is nu dé marktleider op vlak van inox-ovens voor buitenkoken.

We houden dan ook constant een ruime voorraad aan van de meeste interessante modellen en houden op regelmatige tijdstippen een demonstratie in onze toonzaal te Lochristi.

Ontdek en bestel onmiddellijk uw oven van Fontana Forni in een van onze showrooms of op onze webshop. https://shop.vandella.be/nl