Opendeurdagen bij Ostyn Home & Outdoor Extensions – 14, 15 en 16 juni

Droomt u van een op maat gemaakte poolhouse, woonuitbreiding, pergola, tuinhuis, carport of garage? Breng dan op 14, 15 en 16 juni 2024 een bezoekje aan de zomerse opendeurdagen van Ostyn Home & Outdoor Extensions, geniet van exclusieve zomerkortingen en maak kans op een Kamado BBQ van Outr.

Tijdens de zomerse opendeurdagen van Ostyn, die ze omgedoopt hebben tot de Ostynspiration Days Summer Edition, wordt hun indrukwekkende belevingsshowroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs gehuld in een zomers kleedje. Laat u inspireren door de tientallen tot in de puntjes afgewerkte realisaties die verspreid staan over de showroom van 3.000 m², win vrijblijvend advies in bij één van hun ervaren projectadviseurs of ontvang een gratis offerte met 3D-ontwerp van uw droomproject.

Als u tijdens de opendeurdriedaagse van 14 tot 16 juni een op maat gemaakt project vastlegt bij Ostyn, kan u in eerste instantie genieten van tijdelijke zomerkortingen op hun totale gamma aan kwalitatief hoogstaande buitenconstructies en woonuitbreidingen. Daarnaast ontvangt u ook een waardebon van 50 € van Zonne-wende, hun premium partner voor binnen- & buitenmeubilair, en maakt u vooral kans om een Kamado tafelbarbecue van het topmerk Outr te winnen, een geschenk ter waarde van 425 €.

Meer info over de zomerse opendeurdagen van Ostyn vindt u op hun website ostyn.be. U hoeft geen voorafgaande afspraak te maken maar als u wenst dat er onmiddellijk iemand ter beschikking staat voor u, kan u altijd een afspraak maken, via hun online afsprakenformulier.