Hoe gaan we te werk bij Abitare? Van moodboard tot plan

Kom langs voor een vrijblijvend verkennend gesprek of maak meteen een afspraak, telefonisch of via onze website Abitare.be.

We ontvangen u persoonlijk in onze showroom en nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en om te luisteren naar wat uw plannen of ideeën zijn. Wij zorgen ervoor dat binnen én buiten op elkaar worden afgestemd. Breng ook zeker een plan of afmetingen mee van de tuin en het terras zodat we uw buitenmeubilair en accessoires perfect kunnen afstemmen op elkaar.
TIP: extra beeldmateriaal is altijd handig. Denk aan foto’s van de ruimte, pinterest ideeën, knipsels uit magazines, stalen van vloerbekleding of een pallet aan kleurtinten.

Vervolgens maken we een tweede afspraak in de showroom. Onze interieur-architect heeft een gedetailleerd ontwerp voor u gecreëerd en zal dit aan de hand van plannen, moodboards en eventueel 3D visualisatie aan u voorstellen. Eveneens krijgt u een beeld van het kostenplaatje. We overlopen alles samen en sturen bij tot het helemaal goed voelt en u optimaal kan genieten van uw buitenplekje!

Onze eigen Abitare medewerkers komen thuis leveren. Zij staan in nauw contact met de interieurarchitect en zullen alles met de grootste zorg en met enthousiasme installeren. Een mooi resultaat neerzetten is letterlijk hun vak. En dit zowel binnen als buiten.

www.abitare.be