A Table Events – onbezorgd genieten van een onvergetelijk feest

Ontstaan in 2011 als cateraar in de Vlaamse Ardennen is A Table Events door de jaren heen uitgegroeid tot een all round event planner die van het ontzorgen van de klant een speerpunt heeft gemaakt. “Wij stellen alles in het werk om de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken”, vertelt zaakvoerder Ben Roggeman, “Van opbouw tot afbouw, wij nemen alles voor onze rekening, de klant hoeft zich nergens zorgen over te maken.”

Volkomen vrij van zorgen

Of het nu om een babyborrel, jubileum, communie- of lentefeest, huwelijk, bedrijfsevent of familiedag gaat, A Table Events plant elk evenement zorgvuldig naar het idee van de klant. “Van bij het eerste contact peilen we naar de verwachtingen van de klant. Dat contact kan hier bij ons in Gent zijn of bij de klant thuis. Het idee of de wens van de klant is meteen onze belangrijkste inspiratiebron. We houden rekening met alle mogelijke verwachtingen en gieten dat in een sluitend concept. Iedereen die met ons in zee gaat, kan steevast rekenen op een persoonlijke bediening en een strak gecontroleerde aanpak. Wij letten werkelijk op elk detail zodat de mensen volkomen vrij van zorgen een onvergetelijk feest kunnen beleven. Flexibiliteit en professionalisme staan bij ons hoog in het vaandel geschreven.”

Sfeer en beleving

Is er geen locatie bepaald, dan zoekt A Table Events die voor de klant. “We zorgen ook voor de uitnodigingen, de aankleding volgens het vooropgestelde thema, het passende sfeermeubilair, tafeldecoratie, bloemen, … en uiteraard de volledige catering. Alle elementen samen vormen een uniek totaalconcept waar sfeer en beleving centraal staan. Welke droom de mensen ook voor ogen hebben, wij kunnen bogen op een pak ervaring om hen een feest te geven dat ze zich nog lang zullen herinneren.”

A Table Events werkt samen met een uitgebreid aantal partners en leveranciers die uw vertrouwen waard zijn. “Wie nu precies wat doet, hangt af van het concept omdat dat telkens weer anders is. We selecteren voor elk feest of evenement de passende namen. Voor onze leveranciers gelden dezelfde hoge kwaliteitsnormen als voor ons. Wij streven de perfectie na en eisen dat ook van iedereen die voor ons werkt. En dat zowel in binnen- als het buitenland, want mensen kunnen ook bij ons terecht als ze een event over de grens heen wensen. Ook daar bieden we een totaalservice aan.”

Het enige aanspreekpunt

Hoe gaat dat nu precies allemaal in zijn werk? “Na de kennismaking en de voorstelling van onze service luisteren we nauwgezet naar wat de mensen precies willen. Het is immers hùn feest, het is hùn dag, het is hùn droomevent. Wij zijn de aangewezen partner om dat in perfecte banen te leiden. Wij werken dan een voorstel op maat uit en maken dat over aan de klant. Na akkoord tekenen we alles verder uit tot in de kleinste details. Wij nemen hen alle werk uit handen zodat ze zich enkel en alleen op het volop genieten van het event kunnen concentreren.”

Ook bedrijven en organisaties zijn bij Ben aan het juiste adres voor een event op maat. “Van vakbeurs over familiedag en bedrijfsfeest tot klantenevenement, ook dat maakt allemaal deel uit van ons takenpakket. Wij staan ook hier garant voor een onberispelijke en 100% professionele organisatie, perfect in lijn met de branding van het bedrijf in kwestie.”  

Referenties

In die tien jaar dat A Table Events bestaat, heeft de event planner een groot aantal referenties opgebouwd. Ben stelt die dan ook met plezier voor aan de klant. “We hebben een zeer afwisselende portfolio met bijvoorbeeld de GreenHouse familiedag voor 3.500 mensen in Waregem Expo, evenals de Brachot  Experience Days, of het twintigjarig bestaan van de firma Verolift, … Met de Fair of Butchers organiseerden we ook een sfeervolle inspiratiebeurs voor vakspecialisten in de beenhouwerij- en traiteursector.  In het Ferrari Museum in Maranello hebben we een schitterend huwelijksfeest gehad. Van klein tot groot, van private tot corporate, alles is mogelijk bij ons. Inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op onze website

De ideale auto

Bij een multifunctioneel bedrijf zoals A Table Events hoort ook een dito wagen. Op klantenbezoek of op het event zelf, Ben verplaatst zich dagelijks in een Land Rover Discovery ‘Black Edition’. “Vier jaar geleden heb ik mijn eerste Land Rover gekocht en daar heb ik tot op vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Ik was trouwens al veel langer fan van het merk. Het is de ideale auto voor mij: veel laadruimte en toch een mooie, professionele uitstraling, dat is precies wat ik nodig heb en sluit perfect aan bij wat ik doe. De wagen is voorzien van een subtiele, maar toch opvallende bestickering die mooi past bij onze huisstijl.”

Meer info: www.a-table.be