Range Rover House @Valke Vleug

Van 11 tot en met 15 januari 2024 opent het Range Rover House @ Valke Vleug de deuren. Naast alle Range Rover modellen zullen er enkele hoogst exclusieve wagens te zien zijn die u niet in onze showrooms vindt. Ook staan er enkele unieke lifestyle experiences op het programma in dit gerenommeerde wijndomein.

ONTDEK EN ERVAAR DE RANGE ROVER COLLECTIE IN ALLE EXCLUSIVITEIT.
In het unieke kader van Wijndomein Valke Vleug laten we u graag kennismaken met het ongeëvenaarde raffinement en de luxe van de meest recente Range Rover Collectie. Naast de Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar en Range Rover Evoque zullen ook de Range Rover SV en de nieuwe Range Rover Sport SV Edition One er exclusief te bewonderen zijn.

EEN ANDER NIVEAU VAN ELEKTRISCH RIJDEN.
De toekomst is elektrisch. In Valke Vleug vertellen we u meer over onze plannen en komt u te weten welke nieuwigheden er gepland staan. De Range Rover van morgen is elektrisch, luxueus en zal zich blijven onderscheiden met exclusieve technologieën en ongeëvenaarde terreincapaciteiten.

ERVAAR EEN RANGE ROVER DIE BIJ U PAST.
De beste manier om kennis te maken met het luxueuze comfort en de rijkwaliteiten, dat is een proefrit. In het Range Rover House @ Valke Vleug zullen verschillende Range Rover modellen voor u klaarstaan (Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar en Range Rover Evoque). Onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs kunt u zelf de weg op met deze wagens.

WELKOM IN VALKE VLEUG.
Valke Vleug is een vooraanstaand Belgisch wijndomein dat de voorbije jaren meermaals werd bekroond. Omgeven door wijnranken springen de minimalistische en tijdloos ogende gebouwen van architect Vincent Van Duysen in het oog. Hier gaan goede smaak en esthetiek hand in hand met functionaliteit en duurzaamheid.

WINE TASTING & MORE.
De sommelier van Valke Vleug zal u laten kennismaken met een selectie uitzonderlijke wijnen en het verhaal erachter. Naast deze wine tasting wachten u diverse lifestyle experiences die perfect aansluiten bij de wereld van Range Rover.

CULINAIR GENIETEN.
In het Range Rover House @ Valke Vleug geniet u van diverse culinaire creaties en unieke drinks. Verfijnd, uitgepuurd en smaakvol – net als de Range Rover Collectie zelf.

Interesse voor een bezoek aan het Range Rover House? Klik hieronder voor meer informatie over dit evenement en om uw interesse te bevestigen. De plaatsen zijn beperkt, dus meld u snel aan.