Kleine voertuigen om zwaar werk te verlichten mét een grote portie fun

Melex, elektrische voertuigen voor zowel goederen als passagiers

Aan het woord Koen Obin van Agri Technics in Ieper: “Wij hebben compacte voertuigen en klein materiaal om zwaar werk te verlichten, die voor heel wat werkplezier zorgen. Wij zijn importeur van de Poolse fabrikant Melex. Melex heeft een gamma elektrische voertuigen voor zowel cargo als personen inzetbaar bij openbare diensten, groendiensten, vakantieparken, fabrieken, zorgcentra, ziekenhuizen, luchthavens…

Agri Technics heeft daarnaast ook nog compacte 4×4’s voor land – en tuinbouw, bosbeheer, dierenparken, natuurreservaten, eveneens mintractoren en andere machinevoertuigen met alle toebehoren voor maximaal werkgenot. Dus compacte voertuigen die zwaar werk verlichten en een grote portie fun bieden. Zo vat ik het graag samen wanneer ik onze klanten met lachende gezichten zie rondrijden”, zegt Koen. Melex staat garant voor betrouwbare lichte elektrische voertuigen (LEV’s). Melex draagt ontwikkeling hoog in het vaandel en brengt al sinds 1970 regelmatig nieuwe modellen op de markt.

Melex N.50
Zo is er recent de nieuwe N.50, compact in afmetingen, maar met een ruim laadvermogen, ideaal voor openbare diensten. “Steden en gemeenten houden van de N.50 om makkelijk tussen al die paaltjes door te slalommen. De N.50 is wendbaar en handig”, verklaart Koen.

De Melex N.50 legt de lat voor micromobiliteitsvoertuigen voor goederenvervoer hoger en bevat het complete pakket: gehomologeerd voor de weg, een veilig, high-performance bedrijfsvoertuig dat zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is.

Met een kleine ecologische en letterlijk smalle voetafdruk komt dit wagentje voor professionele doeleinden op plaatsen waar traditionele bestelwagens en vrachtwagens niet kunnen komen en blinkt hij uit in last miles.
De N.50 biedt een ongeëvenaarde rijervaring en een hoog comfortniveau met een ruime cabine en dubbele, verstelbare stoelen. Ingebouwde veiligheidsfuncties zoals een automatisch parkeerremsysteem, een robuust gegalvaniseerd chassis en hydraulische schijfremmen vooraan geven u gemoedsrust onderweg.
De Melex N.50 combineert het beste in vorm en functie en heeft een slanke, moderne uitstraling.

Dankzij hun doordachte ontwerp en veelzijdige mogelijkheden zijn de voertuigen van Melex een sterke keuze voor uw bedrijf. De elektrovoertuigen van Melex doen ook vaak dienst als personenshuttleservice met tot wel 8 zitplaatsen. Melex-voertuigen zijn immers multi-inzetbaar.

Melex, elektrische nutsvoertuigen
Importeur België : AGRI TECHNICS
www.agritechnics.be
https://melex.com.pl
Agri Technics is gespecialiseerd in de verkoop, herstelling en onderhoud van offroad en elektrische utilitaire voertuigen, minitractoren, knikladers en alle toebehoren.