VAB kiest de Åska Speed Pedelec als Beste van 2023

De Åska Speed Pedelec is door VAB, een toonaangevende mobiliteitsvereniging in België, uitgeroepen tot “Beste van 2023”. Deze prijs is een bewijs van het innovatieve en hoogwaardige ontwerp van de Åska Speed Pedelec, die is erkend als de beste speedpedelec voor woon-werkverkeer en stedelijk vervoer.

De Åska Speed Pedelec

De Åska Speed Pedelec is een state-of-the-art elektrische fiets, ontworpen met de nieuwste technologie en framegeometrie voor een soepele en efficiënte rit. De fiets heeft een krachtige motor en accu die zorgt voor snelle acceleratie en snelheden tot 45 km/u. Bovendien zorgt het volledige veersysteem van de fiets voor een comfortabele rit, zelfs op ruw terrein.

VAB’s evaluatie

VAB heeft de Åska Speed Pedelec beoordeeld op een aantal factoren, waaronder stuurgedrag, wendbaarheid, ergonomie en veiligheid. De fiets kreeg hoge cijfers in alle categorieën, vooral voor de krachtige motor en het soepele rijgedrag. Daarnaast prees VAB de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en het comfort van de fiets.  VAB’s conclusie: “Het opvallende uiterlijk, de balans en stijfheid van het frame in combinatie met de krachtige motor zorgen voor een zeer dynamische rit, terwijl de uitstekende vering de rit veilig en comfortabel houdt”.

Waarom kiezen voor de Åska speedpedelec?

De Åska supercommuter biedt een aantal voordelen die het een uitstekende keuze maken voor pendelaars. Enkele voordelen van deze fiets zijn:

Efficiëntie: De krachtige motor en accu zorgen voor een snelle acceleratie en eenvoudige navigatie, waardoor er minder tijd en moeite nodig is voor woon-werkverkeer.

Comfort: Het volledige veersysteem zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen of oneffen terrein (slechte fietspaden en wegen, kasseien, gravel).

Veiligheid: Door de combinatie van een aangepaste framegeometrie en de volledige vering heb je volledige controle over je fiets. Het resultaat is een vermindering van het risico op ongevallen zonder in te boeten aan snelheid.

Duurzaamheid: De elektrische motor produceert geen uitstoot, waardoor de Åska Speed Pedelec een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele vervoersmiddelen.

Conclusie

De Åska speedpedelec is door VAB erkend als de beste speedpedelec voor woon-werkverkeer en stedelijk vervoer, dankzij het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie. Met zijn krachtige motor, volledig veersysteem en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen is de Åska supercommuter een betrouwbare, efficiënte en comfortabele optie voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en handige manier om zich te verplaatsen. Bezoek de Åska website voor meer informatie over deze bekroonde elektrische fiets.

Meer lezen over deze erkenning kan hier.