Trek is Best Selling Fleet E-Bike of the Year by KBC

Effective Media, uitgever van het magazine FLEET en de website www.fleet.be en tevens de organisatie achter de verkiezing Best selling Fleet e-Bike of the Year by KBC Fietsleasing in België, heeft Trek uitgeroepen tot bestverkopende leasefietsenmerk van 2022. De verkiezing maakt deel uit van de FLEET Manager of the Year-awardgala, dat als het meest prestigieuze event in de Belgische automotive industrie de belangrijkste mobiliteitsprofessionals beloont met tal van awards.

Aan de verkiezing Best Selling Fleet E-Bike of the Year by KBC werkten diverse leasingmaatschappijen mee die hun strepen hebben verdiend in de fietsleasing. Dat waren meer bepaald Lease a Bike, B2Bike, KBC Autolease, o2o, Cyclis, International Car Lease, ALD Automotive, LeasePlan, Arval, Alphabet, Vancia Car Lease. Zij leverden elk hun top 10 meest geleasede fietsen aan. Niet alle leasemaatschappijen hadden resultaten, maar de verkoopresultaten van zij die wel reageerden, bepaalden de rangschikking van deze award. Trek kwam daarbij als winnaar uit de bus, waarbij de Allant+ de verkooptopper bij uitstek bleek.

“Het is mooi om te zien dat onze elektrische fietsen en de Allant+ in het bijzonder zo populair zijn”, stelt Petra de Fluiter, General Manager van Bikeurope BV. “Dat heeft alles te maken met ons kwalitatief geweldige dealernetwerk. We zijn als merk sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, wat een grote meerwaarde is. De beste Trek-producten en de service die we leveren naar ons dealernetwerk leveren een winnende combinatie op waar we trots op zijn.”

Trek geniet grote bekendheid op het gebeid van racefietsen en mountainbikes in België, waar het ook het grootste marktaandeel heeft. Het grootste deel van de omzet vindt tegenwoordig echter plaats in de categorie e-bikes. De in Nederland gevestigde product- & designafdeling ontwikkelt deze e-bikes voor de hele Europese en Amerikaanse markt. Hun jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen. Van onderhoudsarme fiets met gesloten kettingkast en middenmotor tot de nieuwste lichtgewicht e-bike met geïntegreerde accu en achterwielmotor, en van recreatieve fiets met derailleurversnelling tot hoogwaardige speed pedelec, Trek biedt elke soort fietser een geschikte tweewieler.

Met een groot en toegewijd dealernetwerk in België zijn de e-bikes van Trek goed verkrijgbaar. Tel daar de uitstekende service bij op en het is niet verwonderlijk dat Trek de e-bikeleverancier bij uitstek is.

www.trekbikes.com