Stromer ST3 met Pinion versnelling en riemaandrijving

Stromer bikes staan voor uitstekende Zwitserse ingenieursvaardigheden en blinken uit door hun exclusieve combinatie van tijdloos design, slimme connectiviteit, pure prestaties en maximaal bereik. Vanaf de lente 2022 rolt Stromers nieuwste model de shops binnen: de ST3 met Pinion versnelling.

Pinion versnelling volgens standaard uit de auto-industrie

De Stromer ST3 is een buitengewoon dynamische s-pedelec. De 9-voudige Pinion versnelling gebruikt technologie uit de automobielsector en levert met zijn verzetverhouding van 568% immer betrouwbare prestaties. In de Pinion versnelling kunnen alle versnellingen gemakkelijk via een draaischakelaar in stand of al rijdend gewisseld worden. De schakeling wordt niet extra belast door de motor en reageert snel, precies en onverslijtbaar op elke wisseling van versnelling. Samen met de geruisloze Gates Carbon riemaandrijving is de ST3 Pinion uiterst onderhoudsvriendelijk.

Clean design

Zowel de versnelling, de eenvoudig te bedienen schakelaar als de riemaandrijving zijn naadloos in het duidelijke framedesign van Stromer geïntegreerd. De 820 Watt sterke achterwielmotor ondersteunt stil en dynamisch tot 45 km/u, de accu van 983 Wh in de Launch Edition zorgt voor maar liefst 180 km autonomie (standaard: accu van 814 Wh met een bereik van 150 km).

Moderne communicatie tussen bike en rijder Net als alle Stromer modellen is ook de ST3 Pinion volledig geconnecteerd. Via het mobiele netwerk en de gratis Stromer OMNI connect app beschikt de bike over GPS-plaatsbepaling en Smart Lock diefstalbeveiliging: in geval van nood wordt de motor geblokkeerd en worden het alarm en de GPS-plaatsbepaling geactiveerd. Met ‘smartlock’ via Bluetooth kan de fiets dan weer automatisch worden vergrendeld en ontgrendeld. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen bovendien de motorinstellingen aangepast worden aan de persoonlijke behoeften, kunnen rijstatistieken opgevraagd worden en nog veel meer.

Optie ABS – extra veilig Met de nieuwe Stromer ST3 Pinion geniet je niet enkel van een uitstekende rijdynamiek, maar pendel je ook bijzonder veilig. De bike is immers af fabriek beschikbaar met volledig geïntegreerde ABS. De ABS verkleint immers drastisch het risico dat het voorwiel blokkeert en het achterwiel van de grond komt garandeert veilig rijplezier van en naar het werk. Eveneens verkrijgbaar met optie verende voorvork en met varianten voor de stuurpen en het stuur. Voor wie graag net dat tikkeltje anders wil zijn, komt de ST3 Pinion op de markt met een Imperial Red laklaag als ST3 Pinion Launch Edition. De ST3 Pinion is uitermate geschikt voor pendelaars die het hele jaar door de fiets nemen, ongeacht het weer. Hij vormt een voordelig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor pendelen met de auto – voor efficiënte mobiliteit in het woon-werkverkeer.

Versies:

• Launch Edition (LE) in Imperial Red, met BQ983 accu (tot 180 km) en ABS

• Launch Edition in Imperial Red, met BQ983 accu (tot 180 km)

• Standard Edition in Deep Black of Cool White, met BQ618 (tot 150 km)

• Standard Edition in Deep Black of Cool White, met BQ618 (tot 150 km) en ABS

Beschikbaarheid:

• Imperial Red LE (BQ983) vanaf april 2022

• Deep Black | Cool White vanaf mei 2022

Prijzen EUR:

• Imperial Red LE: vanaf 8.258,– Euro; 9.333,– CHF

• Imperial Red LE met ABS: vanaf 9.108,– Euro; 10.233,– CHF

• Deep Black | Cool White: vanaf 7.818,– Euro; 8.822,– CHF

• Deep Black | Cool White met ABS: vanaf 8.668,– Euro; 9.722,– CHF

Afbeeldingen, Fact- en Tech-Sheet voor de ST3 Pinion zijn beschikbaar in het Stromer Media Center.

Eerste productvideo: Stromer ST3 Pinion.

www.stromerbike.com