Fiets jij ook naar het werk op donderdag 27 april?

De jaarlijkse sensibiliseringscampagne van Cyclis Bike Lease is terug! Op donderdag 27 april fietsen we weer massaal naar het werk. We zetten ons samen in voor een betere gezondheid, het milieu en voor het goede doel.

Schrijf je meteen in en steek de goede doelen een hart onder de riem met een donatie.

Schrijf je in en doneer

Steun Habbekrats & het Natuurhulpcentrum

Habbekrats vzw heeft 17 huizen ingericht in België waar kwetsbare kinderen en jongeren terecht kunnen voor vriendschap en hulp. Habbekrats zal met het ingezameld bedrag zomerkampen organiseren zodat de kinderen kunnen ontsnappen aan hun moeilijke thuisomgeving en kunnen genieten van hun vakantie.

Sinds dit jaar zamelen we ook geld in voor het Natuurhulpcentrum, een opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde inheemse dieren. Daarnaast vangen ze ook vanuit heel Europa in beslag genomen of gedumpte exotische dieren tijdelijk op. De vraag tot opvang stijgt en het Natuurhulpcentrum zal het geld gebruiken om de uitbreiding te bekostigen.

We gaan het ingezameld bedrag 50/50 verdelen over de twee goede doelen. Iedere deelnemer kan zijn steentje bijdragen door een donatie te doen bij het inschrijven. Dat kan bijvoorbeeld jouw fietsvergoeding van die dag zijn of hetgeen je bespaart op brandstof. Een donatie doen is natuurlijk vrijblijvend en kan ook zonder mee te fietsen.

Samen fietsen we voor een beter milieu, een betere gezondheid en het goede doel.

www.ikfietsnaarhetwerk.be