De nieuwe SCOTT Gravel Schoenen

Voor de zwaarste, meest afgelegen vlaktes of de wildste bossen of de meest epische bergbeklimmingen, onze gravelschoenen nemen je mee over elk oppervlak – op en naast de fiets.

U kunt kiezen tussen twee verschillende modellen, afhankelijk van welke zoolstijfheid u zoekt. De ene biedt een betere krachtoverbrenging voor betere prestaties en de andere met de focus op comfort voor langere ritten.

Alle modellen zijn voorzien van een nieuw ontworpen Sticki Rubber loopvlak dat een geweldige loopgreep biedt zonder onnodig gewicht aan de schoenen toe te voegen. Een verzonken, tweebouts klemsysteem maakt betrokkenheid met een reeks pedaalsystemen mogelijk, terwijl het maximale grip biedt tijdens het lopen. We gebruikten lichte en duurzame materialen voor het bovenste gedeelte van de schoenen.

Het bovenste gedeelte is gemakkelijk schoon te maken na modderige ritten en toegevoegde ventilatiegaten in het bovenwerk zorgen voor een beter ademend vermogen. Als aanvulling hebben we een BOA® Fit System toegevoegd voor een precieze pasvorm en verstelbaarheid en ErgoLogic-inlegzolen om het comfort voor je voet te maximaliseren.

www.scott-sports.com/products/bike-equipment-gravel-shoes