Canyon lanceert twee limited-edition e-bikes met gloednieuwe fuzua ride 60

Canyon creëert opnieuw een krachtige rimpeling in de e-bike markt met de lancering van niet één, maar twee limited-edition e-bikes: de Commuter: ON 8 LTD in twee frame designs, en de Roadlite: ON 8 LTD. Uitgerust met een arsenaal aan praktische functies en het gloednieuwe, topklasse aandrijfsysteem van FAZUA, integreren beide fietsen zich naadloos in de levenstijl van zowel stedelijke forenzen als nieuwsgierige avonturiers.

De Commuter: ON 8 LTD en Roadlite : ON 8 LTD belichamen de geest van RIDE UNLTD en combineren intuïtieve veelzijdigheid met een verbluffend design. Canyon is één van de eerste fietsmekren, die met de FAUA Ride 60, de goednieuwe aandrijving voor e-bikes, een gouden standaard, op de markt heeft gebracht. Met een totaal gewicht van slechts 4,3 kg legt hij de lat voor lichtgewicht, veelzijdige e-bike ontwerpen in de toekomst. De 430 Wh accu en de 3 voorgeprogrammeerde rijmodi zorgen voor een goede punch en passen zich aan elke rijstijl aan, met behoud van het sportieve, licht aanvoelende Canyon fitnessbike gevoel. Bestuurders kunnen ook de FAZUA Remote fX app downloaden om nog meer uit hun rit te halen: door een aangepast profiel aan te maken, is het eenvoudiger om het batterijniveau te controleren, fitnessdoelen bij te houden  of zelfs de verlichting te bedienen. Slechts een druk op de knop.

De Canyon Cummuter: ON 8 LTD en Commuter : ON 8 LTD WMN, end eRoadlite : ON 8 LTD zijn ingenieus ontworpen fietsen die zich aanpassen aan jouw stijl. Het enige wat je hoeft te doen is rijden.

Beide modellen hebben een scherpe prijs van 3.599 en zijn vanaf 21 april verkrijgbaar bij canyon.com.