Bollé, onmisbaar voor wielerliefhebbers

Met het begin van de Voorjaarsklassiekers in volle gang, staan ook de wielerliefhebbers klaar in de trappers. Een essentieel element voor de echte enthousiastelingen is de juiste sportzonnebril. Topwielrenners zoals Quentin Pacher en Valentin Madouas van Groupama-FDJ kiezen zonder twijfel voor Bollé.

Bollé staat bekend als het meest geavanceerde design- en creatieve sportmerk. Het is dan ook geen verrassing dat zij een uitgebreid gamma sportzonnebrillen hebben voor wielerliefhebbers. Zij zorgen niet alleen voor een stijlvolle bescherming tegen schadelijke UV-stralen maar zetten ook hoog in op je draagcomfort en een uitstekend zicht ongeacht de (weers)omstandigheden.

Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om bij verschillende modellen glazen op sterkte en/of een optische clip te voorzien.

Dus voordat je de weg op gaat voor je volgende avontuur op twee wielen, vergeet niet om jezelf te voorzien van de juiste zonnebril van Bollé. Dan ben je niet alleen goed beschermd maar ben je ook klaar om het beste uit jezelf te halen en die felbegeerde resultaten te behalen.

Voor een verdeelpunt in uw buurt
frames@technop.be