Ahooga voegt Sunrise Green toe aan haar populaire modulaire fietsmodel

De Modular Sunrise Green is de nieuwste toevoeging aan Ahooga Bike’s Modular modellenlijn. Deze levendige nieuwe kleur is perfect voor stedelingen die zich graag in stijl door de stad verplaatsen. Ahooga’s Modular line-up wordt vaak genoemd als het Zwitserse zakmes onder de fietsen. Hij kan worden gebruikt voor vrijwel elk mobiliteitsdoel in de stad.  Met zijn slanke ontwerp, lichtgewicht frame, handige draaistuur en toch aanzienlijke laadmogelijkheden biedt de Sunrise Green fiets een perfect alternatief voor een ‘logge’ bakfiets.

Lichte stadsfiets

De Modular fiets weegt 19 kg en kan een totale lading van 145 kg dragen. Zijn draaibare stuurpen en afneembare klikpedalen maken het gemakkelijk om hem binnen op te bergen om diefstal en vandalisme te voorkomen. Het lichtgewicht en slanke ontwerp maken het een geweldige optie voor stedelijke fietsers. De fiets is verkrijgbaar in twee frame types, unisex (diamond) en low-step frame, en wordt geleverd met een afneembare en geïntegreerde Li-ion batterij met een capaciteit van 400 Wh.

Krachtig en toch veilig

De Modular-fiets is snel en veilig te besturen, dankzij het SRAM-transmissiesysteem met 8 versnellingen en de hydraulische Shimano-schijfremmen. Deze combinatie van prestaties en veiligheid maakt het een geweldige optie voor degenen die een fiets willen die hun snelle levensstijl aankan.

Modular: een bakfiets en strakke stadsfiets in één

Met een reeks bagagemogelijkheden, waaronder een boodschappenpakket, een kinderpakket en een volledig bagagepakket, kunnen fietsers hun fiets aanpassen aan hun laadbehoeften. Ahooga’s Modular fietsen worden ook geleverd met een nieuw kleurenscherm in het midden van het stuur, met een IPS-display met gemakkelijk te begrijpen gegevens. Dit nieuwe display is een geweldige aanvulling voor degenen die graag hun snelheid, afstand en andere belangrijke informatie bijhouden tijdens het fietsen.

Aantrekkelijke prijs

Vanaf € 2399 is de MODULAR een betaalbare optie voor wie zich wil aansluiten bij de groeiende groep urban riders. Hij is beschikbaar voor testritten en bij onze dealers.  Meer informatie op www.ahooga.bike.  Of je nu op zoek bent naar een handige manier om je kinderen te vervoeren, te sporten of boodschappen te doen, de MODULAR Sunrise Green fiets is de perfecte keuze. Dus waarom wachten? Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige fiets!

https://be.ahooga.bike