Ahooga lanceert programma voor ‘fietsvloot’ voor kleine en grote bedrijven

Ahooga lanceert een uitgebreid aankoopprogramma voor een fietsvloot voor Belgische bedrijven, met fietsen op maat en onderhoudsdiensten om de duurzaamheid en het welzijn van werknemers en de financiële voordelen voor bedrijven te bevorderen.

Ahooga, één van de toonaangevende opvouwbare elektrische fietsmerken in België, lanceerde onlangs haar nieuwe aankoopprogramma voor een fietsvloot voor kleine en grote bedrijven. Het programma wil bedrijven een complete oplossing voor fietsbeheer bieden.

Met het fietsvlootprogramma kunnen bedrijven fietsen uit het brede assortiment van Ahooga aanschaffen tegen speciale prijzen, vanaf minimaal 2 fietsen. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio aan fietsen, waaronder elektrische fietsen, bakfietsen, vouwfietsen en opvouwbare elektrische fietsen. Deze fietsen zijn te vinden op de website van Ahooga via www.ahooga.bike.

Eén van de unieke kenmerken van het programma is de mogelijkheid om aangepaste logo’s op de fietsen aan te brengen om ze gemakkelijk herkenbaar te maken en uw merk te promoten of om elke fiets te personaliseren met verschillende accessoires. Het programma omvat ook de levering van de fietsen.

Maar het belangrijkste voordeel van het programma is de onderhoudsservice van Ahooga. Het bedrijf biedt uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten, zodat de fietsen altijd in perfecte staat verkeren. Ahooga’s team van professionele monteurs kan alle noodzakelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de fietsen uitvoeren, waaronder routinecontroles, tune-ups en vervanging van onderdelen. Om het bedrijven nog gemakkelijker te maken, biedt Ahooga vaste tarieven voor jaarlijks onderhoud.

Dit betekent dat bedrijven gerust kunnen zijn in de wetenschap dat hun fietsen altijd in topconditie zijn, zonder zich zorgen te maken over onverwachte kosten. Het programma werd ontworpen met het oog op het feit dat elk bedrijf in België nu een vergoeding van 0,27 euro/km moet voorzien voor het fietsen van en naar het werk. Door hoogwaardige fietsen en onderhoudsdiensten aan te bieden, wil Ahooga bedrijven helpen aan deze verplichting te voldoen en tegelijk duurzame vervoersopties bevorderen.

Kortom, het programma omvat alles van de eerste aankoop tot de levering en het onderhoud, waardoor het voor bedrijven eenvoudig wordt om hun fietsenpark te beheren.
Bent u een particulier en wilt u dat uw werkgever u een Ahooga fiets aanbiedt, stuur dan de gegevens van uw manager naar Ahooga. Het Ahooga fietspark programma is een geweldige kans voor bedrijven om duurzaamheid, gezondheid en welzijn te bevorderen en Ahooga is er om je te helpen bij het opzetten ervan.

Werkt uw bedrijf al met een leasemaatschappij, neem dan contact op met Ahooga om de mogelijkheden te bespreken. Ahooga zal haar best doen om een oplossing voor u te vinden.
Neem contact op met onze vertegenwoordigers: (ENG/FR) massimiliano@ahooga.bike of (NL/FR) pieter@ahooga.bike of maak hier direct een afspraak: https://outlook.office365.com/owa/calendar/ReserveaCall@ahooga.bike/bookings/