Aankondiging: Pinion Smart Shift nu beschikbaar op de ÅSKA speedpedelec!

We hebben geweldig nieuws voor alle liefhebbers van speedpedelecs! Vanaf juni 2023 is het langverwachte Pinion Smart Shift-systeem beschikbaar op de ÅSKA speedpedelec. Dit elektronische schakelsysteem tilt je rijervaring naar een hoger niveau en maakt woon-werkverkeer moeiteloos en plezierig.

Het Pinion Smart Shift-systeem is ontworpen met de behoeften van moderne fietsers in gedachten. Het biedt efficiënt, nauwkeurig en intuïtief schakelen, zodat je altijd de juiste versnelling hebt, ongeacht de rijomstandigheden. Of je nu stilstaat, onder belasting fietst of op hoge snelheid rijdt, het Pinion Smart Shift-systeem zorgt voor een soepele en naadloze schakelervaring.

Met de compacte en ergonomische TE1 E-Trigger aan het stuur kun je moeiteloos en responsief schakelen. De shifter reageert direct op je aanraking en biedt uitstekende tactiele feedback, zodat je precies weet wanneer je de versnellingen verandert. Dankzij de geavanceerde sensortechnologieën in de Smart Shift Box worden de versnellingswisselingen met precisie en snelheid uitgevoerd, waardoor je altijd in controle bent.

Bezoek onze website www.aska-bike.com en neem contact op met een erkende dealer om je bestelling te plaatsen. Wees een van de eersten die de nieuwe standaard in schakeltechnologie ervaart!

*Let op: Het Pinion Smart Shift-systeem is vanaf november 2023 uitleverbaar op de ÅSKA speedpedelec. Neem contact op met je lokale ÅSKA dealer voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.*