Vanomobil merken vallen in de prijzen in 2022!

Vanomobil werd dit jaar genomineerd voor de West-Vlaamse Trends Gazellen 2022! We zijn heel vereerd met deze erkenning en willen al onze medewerkers bedanken die dag in, dag uit hun steentje bijdragen om van Vanomobil een bedrijf te maken waar we trots op mogen zijn! Ook onze selectie top of the bill campers draagt hieraan bij: onze merken winnen immers de ene internationale award na de andere!

De “European Innovation Award” in de categorie Lay-Out Van Het Jaar was voor Chaussons Exclusive Line 660. De indeling en inrichting van deze nieuwste revelatie van Chausson is heel zeker uniek en vernieuwend te noemen: er zijn twee toegangsdeuren tot de cel (één aan de voorkant, één aan de achterkant), een modulaire U-vormige woonkamer en een glazen scheiding tussen de keuken en de woonkamer. Daarnaast werd de camper ook opgemerkt door bloggers en influencers en staat daarom op het podium van de favorieten in deze nieuwe categorie.

De “German Design Award Special Mention 2022” was voor Bürstners Lyseo Gallery voor de uitstekende designkwaliteit. Onder het motto ‘Klein reizen, groot leven’ heeft Bürstner vorig jaar het Lyseo Gallery-prototype aan de internationale vakpers voorgesteld. Met het gepatenteerde galerijdak geldt het voertuig als baanbrekende innovatie.

Voor de zevende keer in rij werd de Niesmann+Bischoff Flair “Motorhome van het jaar” in de categorie Integraal bij Promobil! De Bürstner Lyseo TD haalde de 2de plaats “Motorhome van het jaar” in de categorie Halfintegraal. “Kampeerauto van het jaar” in de categorie integraal bij NKC ging naar onze Adria Sonic Supreme!

Ontdek ons ruime aanbod top of the bill campers op www.vanomobil.be