New Range Rover SV – schitterende luxe en personalisering

New Range Rover SV – schitterende luxe en personalisering

DE FAMILIE VERSTERKT MET NEW RANGE ROVER SV EN VERBETERDE PHEV-WAARDEN

Aan het reeds beschikbare aanbod van de New Range Rover zijn nu ook de New Range Rover SV en PHEV-modellen toegevoegd. Daarmee is, voor het eerst sinds de geruchtmakende lancering van de New Range Rover in oktober 2021, de New Range Rover-familie nu volledig bestelbaar.

De New Range Rover SV positioneert zich aan de top van de Range Rover-familie met een schitterende interpretatie van moderne luxe. Exclusieve materialen, designthema’s en een nog grotere mogelijkheid tot personaliseren typeren dit Range Rover vlaggenschip.

De New Range Rover PHEV-modellen P510e en P440e zijn efficiënter dan ooit, met een tot slechts 18 g/km teruggebrachte CO2-uitstoot en een tot maar liefst 113 km vergroot elektrisch rijbereik, zonder daarbij in te leveren op capaciteiten of prestaties. Hiermee zal de reeds grote vraag naar Land Rover's nieuwste model ongetwijfeld alleen maar verder toenemen.

STEL UW NEW RANGE ROVER SAMEN

STEUN LAND ROVER IN DE STRIJD TEGEN MALARIA

Met 'Land Rover Against Malaria' wordt geld ingezameld voor een nieuwe Defender voor de hulporganisatie Drive Against Malaria. Steun deze actie en help malaria mee de wereld uit.

Naar de website

ALLES ONDER CONTROLE MET DE SLIMME RIJHULPMIDDELEN VAN LAND ROVER INCONTROL

Emergency Braking, Lane Keep Assist en Adaptive Cruise Control zijn slechts enkele van de geavanceerde rijhulpmiddelen in een Land Rover. Ontdek hoe deze uw veiligheid en gemak bevorderen.

Meer informatie

ONTDEK DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN MET DE NIEUWE LAND ROVER HUB

Overweegt u de overstap naar een plug-in hybrid (PHEV) of een mild hybrid (MHEV) ? Op de Land Rover website vindt u handige tips en informatie over de duurzaamheid, kostenbesparingen en capaciteiten van onze geëlektrificeerde modellen.

Naar de hub

Land Rover Club

Word Clublid en geniet als Land Rover eigenaar van uitzonderlijke promoties, aanbiedingen en extra's.

Ga verder

Land Rover Collection

Ontdek ons origineel gamma kleding- en geschenkencollectie.

Ga verder

Vraag een proefrit aan
Configurator
Brochures & prijslijsten