De buitengewone lichten van de New Range Rover

De buitengewone lichten van de New Range Rover

Met de New Range Rover is Land Rover erin geslaagd om een nieuwe standaard van verfijning en luxe te creëren. Daarbij is men uiteraard niet over één nacht ijs gegaan: op alle denkbare gebieden is grondig geïnnoveerd om van de New Range Rover een écht unieke en ongeëvenaarde ervaring te maken. Eén van deze innovaties heeft betrekking op zijn uiterst geavanceerde en intelligente digitale LED-koplampen met Adaptive Front Lighting-technologie. Ontdek meer in het onderstaande artikel.

Comfort, design en performance zijn allemaal even belangrijk in de New Range Rover. En elk van deze aspecten wordt in de New Range Rover naar een nog hoger niveau verheven dan ooit tevoren, wat resulteert in het ultieme verlangensobject. Wilt u als één van de eersten de New Range Rover in het echt bewonderen, vul dan uw gegevens aan via onderstaande button. Op die manier kunnen wij u op de hoogte houden van aankomende New Range Rover previews en andere events.

HOE 1,2 MILJOEN SPIEGELTJES DE WEG VERLICHTEN

Als u 's nachts in de New Range Rover rijdt, wordt de weg voor u verlicht door 1,2 miljoen minuscule spiegeltjes. Zo wordt in het donker rijden gemakkelijker dan ooit tevoren. Elk micro-spiegeltje in de nieuwe Digital LED-koplampen is afzonderlijk beweegbaar, voor een gelijkmatige, hoge-resolutie verlichting die voor de bestuurder meer aanvoelt als daglicht.

Als u 's nachts in de New Range Roverrijdt, wordt de weg voor u verlicht door 1,2 miljoen minuscule spiegeltjes. Zo wordt in het donker rijden gemakkelijker dan ooit tevoren. Elk micro-spiegeltje in de nieuwe Digital LED-koplampen is afzonderlijk beweegbaar, voor een gelijkmatige, hoge-resolutie verlichting die voor de bestuurder meer aanvoelt als daglicht.

“DE TECHNOLOGIE MOET OOK WERKEN OP EEN BERGHELLING, OF OP DE ZUIDPOOL”

Land Rover ingenieur Chris Morel du Boil vergelijkt de nieuwe technologie met een bioscoop. Hij zegt: “Deze koplampen werken als een soort ingebouwde miniprojectoren. En we hebben het over de New Range Rover, dus de technologie moet ook werken op een berghelling, in een rivier of zelfs op de Zuidpool

De digitale LED-koplampen zorgen voor beter zicht rondom, waar u ook rijdt. Ze kunnen 16 objecten afzonderlijk herkennen – zoals tegemoetkomend verkeer en verkeersborden – en reflecties blokkeren met haarfijne precisie. Eveneens zijn de lampen toegerust met een welkomstsequentie met beeldprojectie, geanimeerde knipperlichten en Crystal Optic dagrijverlichting.

Adaptive Front Lighting betekent beter zicht, betere zichtbaarheid en meer veiligheid

Ten slotte is er Adaptive Front Lighting-technologie voor beter zicht, betere zichtbaarheid en meer veiligheid. Hierbij worden de wegen waarop de New Range Rover rijdt op voorhand gescand met behulp van navigatiedata.*

Mede door dit soort aandacht voor detail is de New Range Rover de meest begeerlijke ooit.