UITNODIGING XCLSV jewelry by Voss cover

UITNODIGING XCLSV jewelry by Voss

Kom genieten van onze nieuwe creaties en doorlopende receptie op:

vrijdag 21 oktober van 15u tot 19u &
zaterdag 22 & zondag 23 oktober van 11u tot 18u.

Tijdens deze dagen verwelkomen wij u terug in het warme & gezellige kader van COUTRE, Kleine Vleeshuissteeg 2A te Gent. U kan er onze collectie handgemaakte juwelen met de laatste nieuwe ontwerpen en trends bewonderen.

VOSS biedt u natuurlijk ook graag een glas aan!

Met het wildseizoen in gedachten kan u proeven van ‘Barone de Ley Tres Vinas Reserve 2019’ een gerijpte witte wijn die de verfijnde smaak van patrijs maximaliseert en van ‘Casa Rojo Ememigo Mio Murcia 2020’een stevige & kruidige wijn met intens rood en donker fruit waar het stevige vlees van everzwijn om vraagt.

Dit event is wederom een mooie samenwerking tussen VOSS en COUTRE!
Tijdens de expositie kan u kennismaken met de kunstwerken van verscheidene artiesten die COUTRE doorheen het jaar tentoonstelt. Simultaan ons event, is er de tentoonstelling van DOMIEN VAN DE VELDE, een bekende Belgische street- & gevoelsfotograaf. Zijn werken worden regelmatig geselecteerd door ‘PhotoVogue’

Deze foto werd niet alleen door ‘PhotoVogue’ geselecteerd, maar was bovendien ook het campagnebeeld voor de tentoonstelling in het André Demedts huis eerder deze zomer

Wij hopen u daar te verwelkomen om samen, onze juwelen, de kunst en de gezelligheid te beleven en even bij te praten.Wenst u de sfeer op te snuiven of herinneringen op te halen van ons vorig event? Kijkt u dan hier even mee via deze link op instagram.

Tot binnenkort,
Carine Vosse

http://voss-co.be/