Kunst & Gastronomie

Restaurant Bonami is een plek waar gastronomie en kunst samenkomen in een sfeervol kader geïnspireerd door Niña Van den Bosch van Art Center Horus. Een ontmoetingsplaats waar vriendschap en welzijn centraal staan, de naam Bonami is niet zomaar gekozen.

Het concept is een gastronomisch restaurant waar verse producten centraal staan, elke maand wordt er een gastronomische menu voorgesteld en elke week wordt er ’s middags een nieuwe lunch gepresenteerd. 

Bij Restaurant Bonami draait alles rond gemoedelijkheid. Niña Van den Bosch vindt dit zelf een heel inspirerende omgeving, iets wat ze graag deelt met familie en vrienden. Lothar, de huiskunstenaar, heeft zijn ‘Bonami’ alvast vereeuwigd met een bronzen beeld in de voortuin. Het is meteen het symbool van het restaurant die op je wacht en uitnodigt om te tafelen.

Regelmatig is er een nieuwe selectie van kunstwerken, net zoals de expo in de galerijen. Het restaurant is zeker een eyeopener om de bezoekers met kunst te enthousiasmeren, een duidelijke link met de aanpalende galerijen. 

De kunstwerken moeten in de eerste plaats tonen hoe ze je leef- of woonomgeving een extra cachet kunnen geven, verdiepen. De kunst in het restaurant zorgt voor een unieke ervaring. Iets wat je ook thuis kunt ervaren.

www.restaurantbonami.be