Internationale vrouwendag – 8 maart 2023

Om ‘Internationale vrouwendag’ kracht bij te zetten, zijn we extra fier om u vandaag mee te delen dat VOSS het wetenschappelijk onderzoek naar de levenskwaliteit van de patiënten met gyneacologische kanker sponsort. We zijn bijzonder trots bij te dragen aan dit mooi en belangrijk initiatief.

Ook ú kan een steun zijn. We willen u dan ook uitnodigen op de steunrecital op 7 mei 2023 te Gent. Dit initiatief gaat uit van het multidisciplinair GYPON-team, Gynaecologisch Pelvien Oncologisch Netwerk.

De opbrengst van deze steunrecital gaat integraal naar het onderzoek over de identificatie van biomarkers die de evolutie van de kanker kunnen voorspellen, om zo de behandeling te kunnen aanpassen op maat van de patiënt.

Het programma is toegankelijk voor een breed publiek en wordt gepresenteerd door Griet Pauwels.
• 10u30: Onthaal Koninklijk Conservatorium Gent in de Miry Concertzaal
Biezekapelstraat 9 te 9000 Gent
• 11u00: Voorstelling project
Recital Stéphanie Huang begeleid door Alexandre Leroy

Stéphanie Huang is laureaat en publieksprijswinnaar van de Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth Cello 2022 en wordt op de piano begeleid door Alexandre Leroy, o.a. een van de winnaars van de IKIF Artist Recognition Scholarship Award in New York. Na het recital wordt u een glas aangeboden door de organisatie. De receptie kan nadien verdergezet worden mits betaling van de dranken.

Wilt u samen met VOSS meewerken aan dit belangrijk project, kom dan naar de recital!

Ik hoop dat u talrijk aanwezig kan zijn en zou het bijzonder fijn vinden om achteraf samen met u het glas te kunnen heffen op het welslagen van dit zeer belangrijke project en de toekomst van de patiënten.

Er worden slechts 500 entreekaarten verkocht aan €40,- voor volwassenen en €20,- voor studenten tot 26 jaar. Bestellen kan via www.uitbureau.be.

Namens het hele GYPON team en mezelf alvast hartelijk dank voor uw steun!