He-artfully beautiful

We keken er naar uit om onze klanten te ontvangen in een gezellige en authentieke setting in het hartje van Gent. Dé plek die kunst en passie samenbrengt.

‘We waren verheugd om kunst en schoonheid opnieuw samen te brengen in het unieke kader van Coutre’ aldus Carine, ‘waar gevestigde en opkomende kunstenaars in een verbindende en inspirerende omgeving worden voorgesteld.’

Nieuwe collectie

Het was opnieuw een eer voor Carine en haar team om een deel van de collectie tentoon te stellen. Naast enkele tijdloze stukken, waren er natuurlijk ook heel wat nieuwe creaties.

Zo waren er een aantal nieuwe ontwerpen met groene toermalijn en diamant, én een exclusieve ring met een prachtige gele diamant omringd door briljanten en prinsessen, werkelijk één van de blikvangers.

Domien Van De Velde

Simultaan met de expositie van VOSS was ook Domien Van De Velde aanwezig, die prachtige ‘street-photography’ tentoonstelde. Zijn foto’s werden meerdere keren door Vogue Photo geselecteerd en konden op heel wat belangstelling rekenen.Het was een boeiend geheel waar onze gasten en toevallige passanten graag vertoefden en op ontdekking gingen.

We hebben ervan genoten, met de geneugten van een goed glas om opnieuw even te verbinden en de lovende feedback te horen. Ook onze locatie bleek alweer een uniek gegeven. Het is terug bewezen…Happiness is the best investment!

Indien u graag op de hoogte blijft van onze events of graag kennis maakt met de collectie tijdens een persoonlijke gesprek, geef ons een seintje via carine@voss-co.be of volg onze instagrampagina via instagram.com/xclsv_by_voss

http://voss-co.be