“Een Artistieke Ode aan de Vrouw: “Leave The Light On” van Annelore Desmet” gaat internationaal

Het langverwachte kunstzinnige fotoboek “Leave The Light On,” gecreëerd door de getalenteerde bezielster Annelore Desmet, zal binnenkort internationaal op de markt verschijnen. Dit meesterwerk brengt een eerbetoon aan de essentie van elke vrouw en weerspiegelt de kracht van beeldende kunst zonder woorden.

Met “Leavethelighton” neemt Annelore Desmet ons mee op een betoverende reis. Haar beelden, suggestief en mysterieus, vertellen een verhaal van authenticiteit, verleiding en vrouwelijke kracht. Annelore Desmet staat bekend om haar unieke vermogen om de essentie van haar modellen vast te leggen in één trefzekere klik, waarbij het licht als haar bondgenoot dient. Voor Annelore is fotografie een intuïtief proces waarbij ze zich laat leiden door haar gevoel en het moment. Zoals Henri Cartier-Bresson ooit zei: “Het is een illusie dat foto’s worden gemaakt met de camera… ze worden gemaakt met het oog, het hart en het hoofd.”

Samen met haar gewaardeerde klanten is Annelore bijzonder trots op het eindresultaat van dit boek, dat een diepgaande hulde is aan de vrouw. Haar missie is om elke vrouw, ongeacht uiterlijk of leeftijd, op een sensuele en charismatische manier vast te leggen, als een droomvrouw, als een fantasie, als een muze. Dit jaar heeft Annelore al indruk gemaakt met exposities op evenementen zoals Zoute Grand Prix, the Gentlemen’s Fair, ART3F en The Artist’s Fair in Knokke. Haar buitengewone talent heeft de aandacht getrokken van gerenommeerde media, waaronder HLN, Nina, en Krant West-Vlaanderen.

“Leave The Light On” zal binnenkort verkrijgbaar zijn in verschillende gerenommeerde boekhandels. Dit boek bundelt het beste werk van Annelore Desmet, waarmee ze haar meesterlijke vaardigheden en passie voor kunstfotografie toont. Het boek is nu al te verkrijgen via haar webshop op haar website. Bestel hier een gesigneerd exemplaar

Haar exclusieve boeklancering in een prachtig kasteel was een magische avond vol dankbare klanten/modellen die met veel trots deelnamen aan dit kunstboek. Het was een avond met compleet met live muziek, culinaire hoogstandjes en een verrassende act. Aftermovie te zien op haar website. Leavethelighton verzorgt fotoshoots voor zelfbewuste vrouwen, dames en/of koppels. Je wordt één dag in de watten gelegd met make-up, styling, bubbels en heel veel plezier. De stijlvolle en sensuele shoot gaat door telkens op zeer unieke of zelfs exclusieve locaties zoals kastelen. Ook een shoot met jouw luxe auto is mogelijk. Hier word je volledig gestuurd en opgevolgd van A tot Z. Een heerlijke dag en prachtig resultaat verzekerd !

www.leavethelighton.be