Workshops bij Concepts • Enjoy sound & vision cover

Workshops bij Concepts • Enjoy sound & vision

1. Workshop Hegel versterkers

December is HEGEL-maand!

Gedurende de volledige maand december heeft Concepts Zottegem alle geïntegreerde versterkers van HEGEL in de showroom staan! Kom ze één voor één allemaal beluisteren en uittesten. Het is ook mogelijk uw eigen luidsprekers mee te brengen en aan te sluiten op de versterkers.

We maken graag voldoende tijd voor u. Boek daarom uw vrijblijvende afspraak via de afspraakmodule: https://concepts.be/hegel-demo/

2. Workshop Streaming en Roon uitgelegd

Uw geluidssysteem volledig draadloos!

Tijdens deze workshop leert u meer over streaming en het platform Roon. We testen samen ook een aantal draadloze luidsprekers uit en dit alles terwijl u kan proeven van verschillende Kroatische wijnen!

De workshop gaat door op donderdag 8 december om 19 uur.

Wat mag u verwachten?

Stel u de mogelijkheden voor… kunnen connecteren met elke mogelijke streamingdienst, internetradio, uw tv of zelfs uw platenspeler. Nu is het mogelijk om grenzeloos muziek te luisteren in de allerbeste kwaliteit, zonder kabels. Dit si échte draadloze hifi.

Tijdens de workshop laten we u onder andere de topspeakers Dynaudio Focus en KEF LS60 ervaren. Deze zitten vol toekomstbestendige software en draadloze connectiviteit, plus bekroonde akoestische technologie. Het is een verfrissende, nieuwe manier om te luisteren naar alle muziek waar u van houdt.

Tijdens de workshop kan u ook genieten van verschillende Kroatische wijnen.

Reserveer uw plaats tijdens deze gratis workshop via https://concepts.be/workshop-streaming /

Concepts • Enjoy sound & vision

www.concepts.be