Slim, flexibel en aanpasbaar. De nieuwe Loewe bild i is nu verkrijgbaar bij exclusieve retailers.

Het reeds lang gevestigde bedrijf Loewe kondigt de beschikbaarheid aan van de recent ontwikkelde bild i-productlijn. De OLED-modellen Loewe bild i.65 dr+, Loewe bild i.55 dr+ en Loewe bild i.48 dr+ evenals de soundbar Loewe klang bar i zijn ontworpen om een doelgroep aan te spreken die geen compromissen sluit op het gebied van design en kwaliteit. Loewe vertrouwt op een gloednieuwe displaytechnologie en eersteklas hardware voor alle bild i-modellen. Loewe bild i staat voor adembenemende beeldkwaliteit, snelle en intuïtieve bediening, de nieuwste OLED-technologie en extra slimme functies.

Dompel jezelf onder in nieuwe visuele sferen.

De nieuwe productlijn van bild i beschikt over eersteklas 4K OLED-panelen van de nieuwste generatie in de maten 65, 55 en 48 inch. De nieuwe Loewe bild i is ontworpen en ontwikkeld in het Loewe-hoofdkantoor in Kronach, Oberfranken, waar het wordt geproduceerd op een hightech-productielijn. In combinatie met het nieuwe Loewe SL7-chassis, de krachtige NT7-processor en de nieuwe Loewe os7-software is een perfecte kijkervaring gegarandeerd voor een breed scala aan inhoud, of het nu films, series, sportevenementen of videogames zijn. Tegelijkertijd kunnen gebruikers genieten van de nieuwste normen voor beeld- en geluidskwaliteit, zoals Dolby Vision™ en Dolby Atmos™. Het geheel nieuwe en exclusieve SL7-chassis biedt de hoogste prestaties en talrijke aansluitingen, b.v. vier HDMI-ingangen met functies zoals eARC, HFR, ALLM en vier USB-poorten. De nieuwe Loewe os7-software zorgt voor supersnelle toegang tot alle huidige en native geïntegreerde streamingdiensten zoals Netflix, YouTube of Amazon Prime. Niets belet u dus een perfecte serie-avond met indrukwekkend kijkplezier.

Intuïtief gebruik.

Het inschakelen van de Loewe bild i duurt slechts vier seconden en is direct klaar voor gebruik. De geavanceerde technologie van de smart-tv laat geen wensen over en gebruikers kunnen snel navigeren naar de vereiste functies in het nieuw ontworpen menu. Standaarduitrusting omvat de geïntegreerde harddiskrecorder Loewe dr+ en 1 TB harddiskruimte, waardoor het gemakkelijk is om tv-programma's op te nemen. Ook de Loewe-afstandsbediening is volledig nieuw ontworpen, zodat alle features en comfortfuncties slechts met een druk op de knop verwijderd zijn. Uitgerust met een geïntegreerde spraakassistent, Bluetooth en directe knoppen voor tal van streamingdiensten, is de bediening intuïtief en eenvoudig. Het nieuw ontworpen, goed afleesbare Loewe-startscherm toont in één oogopslag alle belangrijke inhoud en een bijna onbeperkte keuze aan entertainmentopties. Tv kijken, video-on-demand bekijken, naar muziek luisteren, internetten of gebruik maken van onlinediensten zijn slechts enkele van de functies die de Loewe Smart TV probleemloos combineert en weergeeft in een eersteklas beeldkwaliteit.

Onzichtbaar geluid.

De Loewe bild i met onzichtbaar geluid is uitgerust met twee verborgen geïntegreerde luidsprekers met een totaal muziekvermogen van 40 watt – voor een onzichtbaar maar perfect hoorbaar geluid. De optionele Loewe klang bar i met acht krachtige drivers en 80 watt totaal muziekvermogen zorgt voor een indrukwekkend stereogeluid dat naar voren straalt. Het past discreet in de onderkant en het achterpaneel van het scherm en benadrukt het elegante design van de televisie. De Loewe bild i is optioneel verkrijgbaar met de Loewe klang bar i als set. Als alternatief kan de Loewe klang bar i ook altijd achteraf worden ingebouwd. Daarnaast kan de Loewe bild i ook perfect worden aangevuld met de nieuwe Loewe klang bar5 mr active Dolby Atmos soundbar. Dit omvat de nieuwe Loewe klang sub5 modulaire subwoofer en kan worden opgewaardeerd tot een compleet all-in-one thuisbioscoopsysteem.

Intelligent design.

De Loewe bild i serie heeft een indrukwekkend, elegant design met veel aandacht voor detail, dat ook de internationale jury van de gerenommeerde designprijzen iF Design en Red Dot overtuigde. Gladde, ronde vormen, een fijne akoestische stof en hoogwaardige materialen geven de Loewe bild i een minimalistisch design dat naadloos aansluit bij elke sfeer. De elegante vormentaal onderscheidt zich van de zeer technische look van andere modellen in het Loewe-portfolio. Het achterpaneel is bedekt met stof, net als het topmodel Loewe bild s.77. Een magnetische afdekking verbergt de talrijke aansluitmogelijkheden en eventuele kabels die in de weg kunnen zitten. Het uitgekiende design wordt gecompleteerd door een inbegrepen hoogwaardig, draaibaar tafelonderstel in basalt grey met een geïntegreerd kabelkanaal. Met de Loewe bild i combineert het traditierijke merk eersteklas kwaliteit en de nieuwste technologie in een nieuwe, eigentijdse look.

Individuele installatiemogelijkheden.

Met zijn strakke vormgeving past de Loewe bild i naadloos in elk interieur. Om hun Loewe TV individueel in de ruimte te integreren, kunnen klanten kiezen tussen verschillende alternatieve opstellingsmogelijkheden. De Loewe table stand i in de systeemkleur basalt grey is inbegrepen en plaatst de tv perfect op een dressoir, terwijl de nieuwe en in veel opzichten flexibele Loewe floorstand flex de Loewe bild i vrij in de ruimte plaatst, bijna zwevend, afhankelijk van de kijk hoek. Bij alle standaardoplossingen kan de televisie naar wens worden gedraaid en verdwijnen vervelende kabels elegant in de verborgen kabelgeleiding. Een bijzonder highlight is de nieuwe Loewe floor2ceiling stand in basalt grey. Deze spectaculaire installatie-oplossing in de vorm van een floor2ceiling stand is individueel in te stellen afhankelijk van de plafondhoogte met een maximum van 2,90 meter en de gewenste tv-hoogtepositie van minimaal 65 cm en beschikt tevens over een verborgen kabelmanagementsysteem.

Prijzen en beschikbaarheid.

De Loewe bild i.65 dr+, Loewe bild i.55 dr+ en Loewe bild i.48 zijn binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 3.699 euro, 2.999 euro en 2.699 euro. Voor 299 euro extra krijgen klanten de Loewe klang bar i. De Loewe floor2ceiling stand is te bestellen voor 899 euro en de Loewe floor stand flex voor 649 euro. Informatie over de Loewe klang bar5 mr en Loewe klang sub5 wordt apart bekend gemaakt.

Over Loewe.

Loewe is een toonaangevend internationaal merk voor televisies en consumentenelektronica, gevestigd in Kronach, Franken. Sinds de oprichting in 1923, het jaar waarin de radio in Duitsland werd geïntroduceerd, heeft het bedrijf de industrie vormgegeven met zijn iconische producten en talloze technische innovaties en heeft het talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn elegante ontwerpen. Als premiummerk voor superieure consumentenelektronica zet het bedrijf zich in voor eersteklas materialen, hoogwaardig vakmanschap en een uniek en tijdloos design. Loewe ontwikkelt zijn producten in het Duitse hoofdkantoor en heeft eigen productiefaciliteiten in Duitsland met een geautomatiseerde productielijn en een handgemaakte productiefaciliteit voor OLED-apparaten – volledig Made in Germany. Tegenwoordig heeft Loewe Technology GmbH ongeveer 160 mensen in dienst en beschikt het over een internationaal verkoopnetwerk.

Meer informatie

www.loewe.tv/be-nl