Shimano partner voor de neutrale service tijdens de Tour de France Femmes avec Zwift

Shimano partner voor de neutrale service tijdens de Tour de France Femmes avec Zwift

Voortbouwend op hun Tour de France-partnerschap, hebben Shimano en A.S.O. hun samenwerking geïntensiveerd met de Neutrale Service bij de nieuwe damesrace, Le Tour de France Femmes avec Zwift

Shimano kondigt met trots de verlenging aan van haar samenwerking met Amaury Sport Organization (A.S.O.), de eigenaar van prestigieuze etappekoersen zoals de Tour de France, de Vuelta, Parijs-Nice en het Critérium du Dauphiné, evenals de bekende eendaagse klassiekers als Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik, Waalse Pijl en Parijs-Tours. Door deze verlenging is Shimano officieel partner tijdens de nieuwe Tour de France Femmes avec Zwift, een 8-daagse etappekoers voor dames die op zondag 24 juli 2022 in Parijs start en eindigt in La Super Planche des Belles Filles op 31 juli.

Shimano en de A.S.O. werkten al intensief samen bij een aantal spraakmakende dameswedstrijden zoals de damesversies van Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl. De Tour de France voor dames overschaduwt deze wedstrijden waarschijnlijk allemaal door de naam die over de hele wereld bekend is.

Shimano heeft meer dan 20 jaar Neutrale Service ervaring en kennis die zal worden gebruikt om alle rensters te ondersteunen, ongeacht het merk componenten dat ze gebruiken, om hen te helpen zo snel mogelijk weer onderweg te zijn in het geval van een val of bij een mechanisch probleem.

Dennis Weijers, Marketingdirecteur Shimano Europa:

“Dit is een historisch moment voor het vrouwenwielrennen en bij Shimano zijn we er trots op om samen te mogen werken men de A.S.O en Zwift en zo onze steun te bieden. Shimano's Neutrale Service tijdens de Tour de France Femmes avec Zwift, biedt ongekende kansen om een nieuw publiek te inspireren en de hoogste kwaliteit te laten zien van wat duizenden Shimano Service Centers en onze wereldwijde partners iedere dag bieden." Ons doel is om mensen te inspireren om te sporten en om hun fietsen in topconditie te houden.’’