Shimano Experience Center voegt Wilier Bikes toe aan testvloot  

Vanaf vandaag kunnen fietsliefhebbers afreizen naar Valkenburg om de Wilier Filante SLR en de Wilier 0 SL te testen bij het Shimano Experience Center. Meer dan een ‘klein rondje om de parkeerplaats’ Het testen is geen ‘klein rondje om de parkeerplaats’ maar een volledige ervaring compleet met fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat rijders kunnen genieten van een heerlijke dag fietsen in de Limburgse heuvels.

Dat is in lijn met het doel van de  testvloot bij het Shimano Experience Center; consumenten de mogelijkheid te bieden om verschillende merken en soorten fietsen, op hun eigen manier, uitgebreid te kunnen testen Kies uit ruim 120 testfietsen en minstens zoveel perfecte testkilometers.

Met mooie beklimmingen en afdalingen om racefietsen, gravelbikes of (e-)mountainbikes te testen, is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor potentiële fietskopers. Bovendien heeft het Shimano Experience Center, nu Willier zich naast Orbea en Canyon aansluit, een assortiment van meer dan 120 fietsen in meerdere maten beschikbaar om te testen. Voor de test kan worden gekozen uit meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij het Shimano Experience Center. Het Shimano Experience Center is geopend van maandag t/m zondag van 09.00 tot 18.00 uur (vanaf 1 november 09.30 – 17.00).

https://bike.shimano.com/nl-NL/home.html